De ontknoping van de voetbalcompetitie live bij Play Sport.

De ontknoping van de voetbalcompetitie live bij Play Sport.

Heb je geen abonnement, bestel dan tijdig een dagpas voor 24 uur Play Sports!

Vrijdag 13 mei 2016 — In de voetbalcompetitie staan de beslissende wedstrijden van de Play-offs 1 voor de deur. Telenet-klanten zonder zitje in het stadion kunnen terecht bij Play Sports. Geen abonnement maar die belangrijke wedstrijd toch niet missen? Bestel tijdig een dagpas voor 24 uur Play Sports en mis zo geen enkel doelpunt.

Spannende momenten op komst voor voetbalsupporters nu de ontknoping van het voetbalseizoen nadert.Wie weet wordt de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge op zondag 15 mei al beslissend. Logisch dat vele voetbalfans die klassieker live willen volgen. Dat kan naar goede gewoonte bij Play Sports.

Telenet-klanten zonder Play Sports abonnement kunnen voor 9,95 euro een Play Sports dagpas kopen. Telenet raadt aan om de dagpas tijdig te bestellen. Wanneer er veel dagpassen tegelijkertijd worden besteld, kan de verwerking enkele uren vertraging oplopen. De Play Sports dagpas blijft 24 uur geldig.

Hoe wordt een Play Sports dagpas besteld?

De Play Sports dagpas kan alleen besteld worden via een interactieve Digibox of Digicorder van Telenet. Dat gebeurt via kanaal 190. Druk op de rode knop, kies ‘Bestel Play Sports Dagpas’ en bevestig met de pincode.

Meer informatie op www.telenet.be/dagpas.

Nina Mallants Telenet