Skip to Content
De ontknoping van de voetbalcompetitie live bij Play Sport.

De ontknoping van de voetbalcompetitie live bij Play Sport.

Heb je geen abonnement, bestel dan tijdig een dagpas voor 24 uur Play Sports!

In de voetbalcompetitie staan de beslissende wedstrijden van de Play-offs 1 voor de deur. Telenet-klanten zonder zitje in het stadion kunnen terecht bij Play Sports. Geen abonnement maar die belangrijke wedstrijd toch niet missen? Bestel tijdig een dagpas voor 24 uur Play Sports en mis zo geen enkel doelpunt.

Spannende momenten op komst voor voetbalsupporters nu de ontknoping van het voetbalseizoen nadert.Wie weet wordt de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge op zondag 15 mei al beslissend. Logisch dat vele voetbalfans die klassieker live willen volgen. Dat kan naar goede gewoonte bij Play Sports.

Telenet-klanten zonder Play Sports abonnement kunnen voor 9,95 euro een Play Sports dagpas kopen. Telenet raadt aan om de dagpas tijdig te bestellen. Wanneer er veel dagpassen tegelijkertijd worden besteld, kan de verwerking enkele uren vertraging oplopen. De Play Sports dagpas blijft 24 uur geldig.

Hoe wordt een Play Sports dagpas besteld?

De Play Sports dagpas kan alleen besteld worden via een interactieve Digibox of Digicorder van Telenet. Dat gebeurt via kanaal 190. Druk op de rode knop, kies ‘Bestel Play Sports Dagpas’ en bevestig met de pincode.

Meer informatie op www.telenet.be/dagpas.

Contacteer ons
Nina Mallants Telenet
Nina Mallants Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel