Europees voetbal op Play: KRC Genk & KAA Gent LIVE op Play Sports, Club Brugge LIVE op Play 5

Europees voetbal op Play: KRC Genk & KAA Gent LIVE op Play Sports, Club Brugge LIVE op Play 5

Donderdag strijden onze Belgische clubs op verschillende Europese fronten: Club Brugge en KAA Gent gaan voluit voor groepswinst, voor KRC Genk is het hopen op een klein mirakel. De Limburgers moeten zelf met minstens twee goals verschil winnen thuis tegen Cukaricki, en daarnaast moet Fiorentina de zege wegkapen bij Ferencvaros.  KRC Genk - Cukaricki is te volgen op Play Sports 1 vanaf 18u20, met commentaar van Philippe Crols. In de Play-studio ontvangt Gilles De Coster twee gasten, Bob Peeters en Frank Boeckx.

Dezelfde heren analyseren ook Club Brugge, dat op zoek gaat naar zijn vijfde opeenvolgende zege in Europa. Maar zelfs bij een gelijkspel thuis in Jan Breydel is blauw-zwart groepswinnaar. Club Brugge – Bodo Glimt, vanaf 20u55 op Play 5, met commentaar van Bart Raes en Geert De Vlieger.

AA Gent heeft vergelijkbare ambities als Club: de groepswinst binnenhalen, liefst met een overtuigende overwinning. En ook de Buffalo’s hebben genoeg aan een gelijkspel: Maccabi Tel Aviv - KAA Gent, vanaf 20u55 op Play Sports 1, met commentaar van Jelle Tack.

Daarnaast volgen we op Play Sports 2 Romelu Lukaku, die met AS Roma Sheriff Tiraspol ontvangt (vanaf 18u40) en zien we wie in het onderling duel tussen Brighton en Marseille de groepswinst pakt (vanaf 20u55).

We sluiten de avond af met alle hoogtepunten uit de Europa & Conference League in ons magazine: Stijn De Weert loodst u erdoor om 23u10 op Play 5 & Play Sports.

 

We love football !!

 

Donderdag 14 december

18u20 Play Sports 1, Studio LIVE: KRC Genk - Cukaricki

18u40 Play Sports 2, LIVE: AS Roma - Sheriff Tiraspol

20u55 Play Sports 1, LIVE: Maccabi Tel Aviv - KAA Gent

20u55 Play Sports 2, LIVE: Brighton - Marseille

20u55 Play 5, Studio LIVE: Club Brugge - Bodo Glimt

23u10 Play 5 & Play Sports: Highlights Europa & Conference League

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen