EUROPESE DUELS KAA GENT EN ANDERLECHT LIVE OP PLAY

EUROPESE DUELS KAA GENT EN ANDERLECHT LIVE OP PLAY

Donderdag 13 april zijn de Europese wedstrijden van KAA Gent en RSC Anderlecht live en exclusief te bekijken op de PLAY-kanalen.

In de kwartfinales van de UEFA Conference League strijden twee Belgische clubs voor een plek in een Europese halve finale. Krijgt de historische campagne van onze ploegen een vervolg? KAA Gent speelt in eigen huis tegen het Engelse West Ham United.  De Hammers zijn nog ongeslagen in Europa dit seizoen, maar de Buffalo’s willen voor een vol stadion geschiedenis schrijven door zich te plaatsen bij de laatste vier. De heenwedstrijd van KAA Gent-West Ham is live te volgen op Play Sports 1, vanaf 18u20.

Aansluitend moet RSC Anderlecht vol aan de bak tegen AZ Alkmaar. Een duel der lage landen waarbij de Belgische recordkampioen zijn Europese avontuur nog meer glans wil geven. De confrontatie tussen Anderlecht en AZ is live te volgen op PLAY6 vanaf 20u45. 

Om de avond af te ronden volgt er aansluitend op PLAY6 een overzicht van alle hoogtepunten en reacties van Union SG-Leverkusen en alle andere Europese kwartfinales.

Op Play Sports zijn er nog drie Europese duels live te volgen. Feyenoord voetbalt in Rotterdam tegen AS Roma, Manchester United gaat thuis de strijd aan tegen Sevilla en Juventus bekampt Sporting. 

Veel Europees topvoetbal, LIVE en exclusief bij PLAY. Mis deze historische avond niet, afspraak nu donderdag 13 april.


DONDERDAG 13 APRIL 2023

  • Play Sports 1 - 18u20: Conference League: KAA Gent – West Ham
  • Play Sports 2 - ​ 18u40: Europa League: Feyenoord – AS Roma
  • Play 6 - ​ 20u45: Conference League: Anderlecht – AZ
  • Play Sports 1 - ​ 20u55: Europa League: Man. United – Sevilla
  • Play Sports 2 - ​ 20u55: Europa League: Juventus – Sporting
  • Play 6 - ​ 23u15 - ​ Europa & Conference League Highlights
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen