Formula 1, GP van Bahrein LIVE op Play Sports!

Formula 1, GP van Bahrein LIVE op Play Sports!

Morgen, vrijdag barst het nieuwe Formula 1-seizoen los met de Grote Prijs van Bahrein. Dan ontvangt het vaste Play Sports Formula 1-team de kijker weer als vanouds in de studio in Vilvoorde voor ruime analyses en deskundig commentaar: Dennis Xhaët, Kris Wauters, Gert Vermersch, Stijn De Weert, Marc Goossens & Sam Dejonghe zijn maar enkele van de ondertussen gekende stemmen & gezichten om onze man in de pitlane, Stefaan Lammens niet te vergeten.

Krijgt torenhoog favoriet Max Verstappen eindelijk concurrentie van Mercedes, Ferrari of McLaren ? Zal Hamilton met zijn overstap naar Ferrari in 2025 in het achterhoofd nog alles mogen, willen of kunnen geven in zijn Mercedes ? Zal Carlos Sainz jr. nog teamorders volgen bij Ferrari ? En kan oude vos Alonso nog beter doen dan in 2023 ? Onze analisten en commentatoren brengen je steevast op de hoogte.

Naast de integrale LIVE uitzendingen van maar liefst 24 wedstrijdweekends kan je dit seizoen bij Play Sports ook weer terecht voor de rechtstreekse uitzending van alle Formula 2 & 3 wedstrijden. Strijdt onze landgenoot Amaury Cordeel dit seizoen mee voor een plek voorin ?

Op maandag na elke GP is ook The Paddock weer terug. Dennis & Sam ontvangen telkens de specialisten van de Formula 1.

The Paddock vind je terug op Play Sports, Play Sports Open, het YouTube-kanaal van Play Sports en de verschillende audio/podcast platformen.

 

vrijdag 1 maart 2024

11u10 Play Sports 1: Formula 3, GP van Bahrein - Sprintrace

15u10 Play Sports 1: Formula 2, GP van Bahrein - Sprintrace

16u30 Play Sports 1: Studio LIVE, Formula 1, GP van Bahrein - Kwalificaties

 

zaterdag 2 maart 2024

9u55 Play Sports 1: Formula 3, GP van Bahrein - Puntenrace

11u25 Play Sports 1: Formula 2, GP van Bahrein - Puntenrace

15u30 Play Sports 1: Studio LIVE, Formula 1, GP van Bahrein - Grand Prix

 

maandag 4 maart 2024

19u40 Play Sports 1: The Paddock

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen