Skip to Content
Game of Thrones 6 vanaf dit weekend op Play More.

Game of Thrones 6 vanaf dit weekend op Play More.

Op minder dan een week van de wereldpremière van Game of Thrones 6, stijgt de spanning bij de fantasy fans. Nog tot de nacht van aanstaande zondag op maandag is het wachten op de eerste aflevering van Game of Thrones 6. Telenet laat zijn Play More abonnees meteen mee genieten. Om 03:00 Belgische tijd gaat Game of Thrones 6 van start.

Met vijf bijzonder populaire voorafgaande seizoenen, talrijke Golden Globes en Emmy Awards (waaronder 12 voor seizoen 5), zijn de verwachtingen voor Game of Thrones 6 hoog gespannen. Kosten noch moeite werden gespaard: elke van de 10 afleveringen klopte af op een budget van zowat 10 miljoen dollar. De opnames namen 6 maanden in beslag (van juli tot december 2015) en vonden plaats in 5 verschillende landen: Noord Ierland, Spanje, Kroatië, IJsland en Canada.

Ondanks het resolute zwijgen van productiehuis HBO gonst het internet sinds weken van de speculaties over mogelijke plotwendingen. De cliffhanger op het einde van de vorige reeks zorgde voor een zeer rijke voedingsbodem tot gissingen. Net als het gegeven dat het nieuwe seizoen van ’s werelds populairste fantasy-reeks voor het eerst vooruit loopt op de boeken van George RR Martin. Sommige verhaallijnen van de nieuwe TV-reeks zullen terug te vinden zijn in het nog te publiceren boek ‘The Winds of Winter’. Andere verhaallijnen staan zelfs volledig los van de literatuur.

Telenet zorgt ervoor dat fans zich perfect kunnen voorbereiden op de nieuwe seizoensaftrap. Play More abonnees kunnen alle afleveringen van de voorgaande seizoenen bekijken. Wat vervolgens de volledige impact van Jon’s dood voor de reeks is - en of hij nog levend te zien zal zijn – wordt hen wordt vanaf 3:00 zondagnacht duidelijk in de eerste aflevering van Game of Thrones 6.

Deze wordt uitgezonden op Prime Series in Play More, gelijktijdig met de VS en is meteen beschikbaar in Play More.

Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel