Game of Thrones 6 vanaf dit weekend op Play More.

Game of Thrones 6 vanaf dit weekend op Play More.

Donderdag 21 april 2016 — Op minder dan een week van de wereldpremière van Game of Thrones 6, stijgt de spanning bij de fantasy fans. Nog tot de nacht van aanstaande zondag op maandag is het wachten op de eerste aflevering van Game of Thrones 6. Telenet laat zijn Play More abonnees meteen mee genieten. Om 03:00 Belgische tijd gaat Game of Thrones 6 van start.

Met vijf bijzonder populaire voorafgaande seizoenen, talrijke Golden Globes en Emmy Awards (waaronder 12 voor seizoen 5), zijn de verwachtingen voor Game of Thrones 6 hoog gespannen. Kosten noch moeite werden gespaard: elke van de 10 afleveringen klopte af op een budget van zowat 10 miljoen dollar. De opnames namen 6 maanden in beslag (van juli tot december 2015) en vonden plaats in 5 verschillende landen: Noord Ierland, Spanje, Kroatië, IJsland en Canada.

Ondanks het resolute zwijgen van productiehuis HBO gonst het internet sinds weken van de speculaties over mogelijke plotwendingen. De cliffhanger op het einde van de vorige reeks zorgde voor een zeer rijke voedingsbodem tot gissingen. Net als het gegeven dat het nieuwe seizoen van ’s werelds populairste fantasy-reeks voor het eerst vooruit loopt op de boeken van George RR Martin. Sommige verhaallijnen van de nieuwe TV-reeks zullen terug te vinden zijn in het nog te publiceren boek ‘The Winds of Winter’. Andere verhaallijnen staan zelfs volledig los van de literatuur.

Telenet zorgt ervoor dat fans zich perfect kunnen voorbereiden op de nieuwe seizoensaftrap. Play More abonnees kunnen alle afleveringen van de voorgaande seizoenen bekijken. Wat vervolgens de volledige impact van Jon’s dood voor de reeks is - en of hij nog levend te zien zal zijn – wordt hen wordt vanaf 3:00 zondagnacht duidelijk in de eerste aflevering van Game of Thrones 6.

Deze wordt uitgezonden op Prime Series in Play More, gelijktijdig met de VS en is meteen beschikbaar in Play More.

Game of Thrones Season 6: Trailer #2 (HBO)