Gilles De Coster, Erik Van Looy en Pedro Elias in actie in Match van de Waarheid

Gilles De Coster, Erik Van Looy en Pedro Elias in actie in Match van de Waarheid

Het EK 2020 ging een jaar de koelkast in, maar op 11 juni is het eindelijk zo ver.

Met afzonderingen hebben we intussen al te veel ervaring, dus gaat Play Sports Open voor een andere voorbereiding op dit EK.

Vanaf dinsdag 18 mei 2021 is er ‘Match van de Waarheid’, jouw ideale aanloop naar het EK 2021.

Verwacht je aan een ludieke quiz met interessante weetjes over onze tegenstanders, legendarische fragmenten uit de oude doos en de terugkeer van oude gloriën.

Onder de deskundige leiding van quizmaster Gilles De Coster, bondscoach Erik Van Looy en meesterbrein-concurrent Pedro Elias kom je twee keer per week alles te weten over de tegenstanders van de Duivels in de groepsfase.

Zet je klaar voor een voetbalquiz met een knipoog...

'Match van de Waarheid' vanaf dinsdag 18 mei 2021 op Play Sports Open gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11

 

Sfeerbeelden opnamedag spot

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen