Gloednieuwe podcast 'CROSS' trapt het nieuwe seizoen veldrijden op gang

Gloednieuwe podcast 'CROSS' trapt het nieuwe seizoen veldrijden op gang

Wekelijks een nieuwe aflevering vanaf maandag 3 oktober

De cross en Play Sports, dat is al meer dan zeven jaar een geslaagde combinatie. Tijdens de donkere wintermaanden zit de liefhebber van het veldrijden bij ons op de eerste rij om te genieten van het spektakel in de Wereldbeker en de Superprestige.

Gaat het om een zege van Eli Iserbyt, de Nederlandse heerschappij bij de vrouwen of een duel tussen de grote drie Van Aert, Van der Poel en Pidcock…nergens ziet u het beter dan bij Play Sports. In onze gloednieuwe podcast ‘Cross’ ontvangt Bram Lambert een seizoen lang vaste gasten Sophie De Boer, Richard Groenendaal, Renaat Schotte, Paul Herygers of Sven Nys.

Bram Lambert

"Samen met ons team van kenners leggen we tijdens de omkadering de lat hoog. De discussie stopt niet bij de eindgeneriek op zondagmiddag, maar gaat vanaf dit seizoen gewoon verder op maandagavond."

En uiteraard komen ook de hoofdrolspelers zelf langs.

‘Cross’, vanaf maandag 3 oktober om 20u te zien op de TV kanalen van Play Sports 1, You Tube pagina van Play Sports en te horen op de bekende podcastkanalen

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen