Golf: Soudal Open 4 dagen LIVE op Play Sports

Golf: Soudal Open 4 dagen LIVE op Play Sports

Thomas Pieters gaat vol voor de overwinning, live op Play Sports.

Voor het derde jaar op een rij slaat de DP World Tour zijn tenten op in de International Golf Club Rinkven, de prachtige parkbaan in Schilde. Het prijzengeld is opgetrokken naar 2,5 miljoen euro. Thomas Pieters speelt voor het eerst in 2 jaar nog eens in België en zegt dat hij resoluut voor de winst gaat.

Ook de derde editie van de Soudal Open is 4 dagen live te zien op Play Sports. Van donderdag 23 mei tot en met zondag 26 mei. Tim Wielandt geeft commentaar. Hij wordt bijgestaan door golfpro’s Michel Vanmeerbeek en Stephane Chapel. Zaterdag en zondag schuiven Bart Raes en Didier Devooght aan in een studio net naast de green van hole 18. Zij bespreken met de spelers en VIP’s de laatste 2 dagen van het grootste golfevent in België.

Thomas Pieters staat na één jaar afwezigheid weer op de startlijst. Hij kijkt er naar uit om voor het eerst in 2 jaar nog eens in eigen land te kunnen spelen. Pieters is ook ambitieus en zegt het klaar en duidelijk: ”Ik speel om te winnen”. Naast de andere Belgen zoals Nicolas Colsaerts, Matthis Besard en Adrien Dumont de Chassart, zakken ook grote namen uit het Europese circuit af naar Rinkven: Adrien Otaegui, Bernd Wiesberger, Luke Donald, Pablo Larrazabal, Zander Lombard en vele anderen.

Donderdag 23 mei 2024, Play Sports 1, 13u00: LIVE, European Tour Soudal Open

Vrijdag 24 mei 2024, Play Sports 1, 13u00: LIVE, European Tour Soudal Open

Zaterdag 25 mei 2024, Play Sports 2, 13u15: LIVE, European Tour Soudal Open

Zondag 26 mei 2024, Play Sports 2, 12u45: LIVE, European Tour Soudal Open

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen