HBO onthult eerste beelden én startdatum seizoen 8 Game of Thrones

HBO onthult eerste beelden én startdatum seizoen 8 Game of Thrones

Download de trailer onderaan dit persbericht

Na bijna tachtig weken (!) zonder, krijgen we in april eindelijk een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat uit slechts zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster. De allereerste teaser van seizoen 8 belooft alvast epische televisie en onthult meteen wanneer jouw nachten weer ‘dark and full of terrors’ worden.

Story image

 

Startdatum seizoen 8

HBO verlekkerde de fans al enkele keren met een beeld uit het langverwachte achtste seizoen. Telkens genoeg om het internet op stelten te zetten. Met deze eerste teaser licht HBO voor het eerst echt een tipje van de sluier van wat ons te wachten staat in het finale seizoen. Niet alleen van de gigantische veldslagen – eentje duurde liefst 55 dagen om te filmen – de talrijke mysteries en hoe The Night King een uitstapje maakt achter de Muur, maar ook vanaf welke dag de miljoenen fans weer slapeloze nachten beleven.

Story image

Nog meer Game of Thrones op komst

Is het grote GoT-verhaal daarna helemaal verteld? Helemaal niet! HBO kondigde eerder al aan dat een prequel op stapel staat en daar werden afgelopen week de eerste details van vrijgegeven. Voorlopig bestaat er nog geen titel voor deze GoT spin-off, maar HBO gaf al wel een korte synopsis vrij: de prequel speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van Game of Thrones. We ontdekken hoe de wereld na de gouden ‘Age of Heroes’ neerdaalt in zeer donkere tijden. Van de huiveringwekkende geheimen van Westeros tot de ontstaansgeschiedenis van de ‘white walkers’, de mysteries van het Oosten en de legende van de Starks: het wordt niet het verhaal dat we denken te kennen. De GoT-prequel wordt op televisie verwacht in 2020 en heeft George R.R. Martin als producent en scenarist. 

Story image

 

Game of Thrones seizoen 8 start vanaf 14 april op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Seizoen 1 t.e.m. 7 kan je nu opvragen in Play en Play More in de TV-theek.

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen