ION Hockey Finals LIVE op Play Sports!

ION Hockey Finals LIVE op Play Sports!

Wie wordt Belgisch Hockeykampioen?

Bij de dames uit de Belfius Women’s League staan Dragons & regerend kampioen Gantoise tegenover elkaar in een dubbele confrontatie, bij de heren neemt finalist van vorig jaar Gantoise het 2x op tegen de Watducks dat topfavoriet Leopold in de halve finale uitschakelde.

De dames van Dragons spelen een thuiswedstrijd in hun Brasschaat dat dit jaar de ION Hockey Finals ontvangt op zaterdag 20 en zondag 21 mei.

Mis niets van de spannende ontknoping van de Belgische hockeyfinales, LIVE op Play Sports.

Zaterdag 20 mei, Play Sports 4

13u45

Dames: Dragons – Gantoise

16u15

Heren: Watducks – Gantoise

Zondag 21 mei, Play Sports 5

13u45

Dames: Dragons – Gantoise

16u15

Heren: Watducks – Gantoise


Niet voor publicatie:

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DmQTvOncuhs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen