Jan Vertonghen laat in zijn ziel kijken in MIDMID op Play Sports

Jan Vertonghen laat in zijn ziel kijken in MIDMID op Play Sports

Deze week is Jan Vertonghen te gast bij Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans in MIDMID, de voetbalpodcast van Play Sports.

Voetbalminnend België kent Jan Vertonghen als een levende legende: ​ recordinternational, Champions League-finalist, 2-voudig kampioen met Ajax, 8 jaar ​ Tottenham en 2 jaar Benfica. Maar kennen we Jan Vertonghen écht?

​Superjan is niet de man van de spotlights en laat zelden in z'n kaarten kijken. Toch niet wat de man achter de voetballer betreft, maar bij Sam en Evert toont Jan Vertonghen een kant van hem die we nog maar zelden zagen.

​Liefst 3 uur lang blikt Jan terug op de ups en downs uit z'n carrière maar laat vooral voor het eerst in z'n ziel kijken.

​Na een ongelukkige botsing in de halve finale van de Champions League 2019, kende Vertonghen een aantal moeilijke maanden. Hij vertelt openhartig over de mentale problemen waarmee hij in de nasleep daarvan te maken kreeg.

Jan schuwt geen onderwerpen en vertelt over de Jan Vertonghen foundation, homevideo's in Peking, hartverscheurende transferkeuzes, de ziekte van zijn vader en het leven na het voetbal.

Het volledige, 3 uur durende gesprek met Jan vind je terug op de YouTube pagina van Play Sports. Vanaf donderdag 21 december om 22u55 zie je de belangrijkste momenten terug in MIDMID op Play Sports 1.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen