KAA Gent & KRC Genk op weg naar Europa LIVE op Play Sports

KAA Gent & KRC Genk op weg naar Europa LIVE op Play Sports

Tellen we na donderdagavond voor het eerst in de geschiedenis vijf Belgische ploegen in de poulefases van de drie Europese bekers? Het zou zomaar kunnen.

KAA Gent verdedigt in het hete Nicosia een 2-0 voorsprong. De Buffalo’s kunnen zich voor het vijfde seizoen op een rij verzekeren van een Europese herfst. Apoel Nicosia – KAA Gent is live te bekijken op Play Sports 1, vanaf 18u40. Bart Raes ontvangt in onze studio naast een uitzinnig publiek drie gasten met een Buffalo-link: Bob Peeters, Nicolas Lombaerts en Miguel Wiels. 

Op Play Sports 2 gaat alle aandacht naar KRC Genk. Zij proberen een iets krappere 2-1 bonus over de streep te trekken tegen het Turkse Adana Demirspor. Demirspor vs Genk begint om 19u55 op Play Sports 2.  

Bij Play Sports zit je helemaal klaar voor een historische Europese voetbalavond!

 

donderdag 31 augustus

Play Sports 1, 18u40: Studio LIVE, Apoel Nicosia - KAA Gent

Play Sports 1, 22u10: MIDMID, Ruud Vormer

Play Sports 2, 19u55: LIVE, Demirspor - KRC Genk

Play Sports 3, 19u55: LIVE, Ajax - Ludogorets

Play Sports 4, 20u10: LIVE, Rijeka - Lille

 

 

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen