KAA GENT - APOEL NICOSIA LIVE OP PLAY SPORTS

KAA GENT - APOEL NICOSIA LIVE OP PLAY SPORTS

Nog één laatste horde scheidt KAA Gent van de poulefase van de Conference League. Na de doelpuntenkermis tegen Zilina en Pogon richten Hugo Cuypers en Gift Orban hun vizier op de Cyprioten van APOEL. Tegen oude bekenden Ndongala, Kvilitaia en trainer Ricardo Sa Pinto. Beuken de Buffalo’s de poort naar Europa open? Volg de heenmatch nu donderdag LIVE op Play Sports vanaf 19u40. Langs de zijlijn ontvangt Geert De Vlieger analisten Frank Boeckx en Olivier Deschacht. Het wedstrijdcommentaar is van Bart Raes. Daarnaast zendt Play Sports nog 2 interessante wedstrijden in de strijd voor een plaats in de Conference League uit, Hibernian - Aston Villa & Fenerbahçe - Twente

 

Woensdag 23 augustus 2023

18u40, Play Sports 1: Hibernian – Aston Villa

 

Donderdag 24 augustus 2023

18u55, Play Sports 2: Fenerbahçe – Twente

19u40, Play Sports 1: KAA Gent - APOEL Nicosia

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen