KAA Gent, Club Brugge & Union LIVE op Play

KAA Gent, Club Brugge & Union LIVE op Play

Hoeveel Belgische ploegen overwinteren straks in Europa? Donderdagavond weten we allicht meer, na speeldag 5 in de Europa en de Conference League.

Op de Play-kanalen kan u het allemaal volgen vanop de eerste rij.
​Om 18u20 stem je af op Play Sports 1 voor AA Gent vs Zorya Luhansk. Bij winst zijn de Buffalo’s zeker van de volgende ronde.
​Jelle Tack is de commentator. Gilles De Coster ontvangt in de studio Jacky Mathijssen en Eric Van Meir. 

Om 20u50 verhuist dat trio van Play Sports naar Play 5, en serveert u Toulouse - Union.
​De fiere leider in de Jupiler Pro League verloor op de vorige speeldag een beetje onverwacht van het Oostenrijkse LASK en moet nu dus vol aan de bak.
​Bart Raes en Geert De Vlieger vliegen voor u naar Zuid-Frankrijk. Club Brugge is al zeker van de volgende ronde in de Conference League, maar zij willen die groep D ook als eerste afsluiten. Bij winst op het veld van het tegenvallende Besiktas, is die groepswinst misschien al een feit.
​Besiktas – Club Brugge is te bekijken op Play Sports 2, vanaf 18u40. Met commentaar van Bram Lambert.

​Om 20u55 kan u ook nog kiezen voor Marseille – Ajax, op Play Sports 1 of Liverpool – LASK, op Play Sports 2.

​Het magazine met alle hoogtepunten presenteert Dennis Xhaët u vanaf 23u05, op Play 5 én op Play Sports 1.

 

Donderdag 30 november 2023

Play Sports 1, 18u20: Studio LIVE, KAA Gent - Luhansk

Play Sports 2, 18u40: LIVE, Besiktas - Club Brugge

Play 5, 20u50: Studio LIVE, Toulouse - Union

Play Sports 1, 20u55: LIVE, Marseille - Ajax

Play Sports 2, 20u55: LIVE, Liverpool - LASK

Play 5, 23u05, Europa & Conference League Highlights

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen