MAUVE. ‘The Danish Duo’

MAUVE. ‘The Danish Duo’

Terwijl de wereld zich focust op het WK-voetbal in Qatar, maken twee Denen hun intrede op Neerpede. De nieuwe CEO Sports Jesper Fredberg en coach Brian Riemer stellen de voetbalidentiteit van paars-wit opnieuw scherp.

Kort na hun aankomst trekken de Denen samen met de ploeg op winterstage naar Kreta.
​Ze leggen er de krijtlijnen vast voor de rest van het seizoen en installeren er een nieuw spelsysteem.

Bij terugkeer uit Griekenland staat meteen een stevige test op het programma. De 1-0 in Genk betekent een vroege bekerexit, maar de prestaties zijn meteen hoopgevend. De tweede test is meteen een woelige: Anderlecht moet op bezoek bij het Charleroi van ex-coach Felice Mazzu. ​ Na een spannende match haalt Anderlecht het met 0-1. Een van de talenten uit de Neerpede-stal drukt meer en meer zijn stempel op de ploeg: Mario Stroeykens. Dat kan ook gezegd worden van doelman Bart Verbruggen die voortaan de voorkeur krijgt op Hendrik van Crombrugge.

Na het verlies tegen stadsgenoot Union en geruchten over veranderingen aan de top en in de Academy, eisen fans het ontslag van voorzitter Vandenhaute. Een openhartig gesprek tussen het Deense duo en de supportersverenigingen doet de gemoederen even bedaren. Iedereen beseft dat er nu als één man achter Fredberg en Riemer moet gestaan worden die de basis willen leggen voor het nieuwe Anderlecht.

​De aankoop van Anders Dreyer lijkt alvast een stap in de goede richting. Na het débacle tegen Zulte-Waregem is hij meteen bepalend in de overwinning tegen Seraing. Al ligt er nog heel wat werk op de plank.

‘The Danish Duo’, Aflevering 3 van MAUVE. is vanaf vrijdag 27 januari om 19u05 & 23u30 te bekijken op Play Sports 1 en een week later op MAUVE TV.

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen