Naki Power kondigt samenwerking aan met Telenet

Naki Power kondigt samenwerking aan met Telenet

WIGO en YUGO-klanten kunnen de eerste 24 uur van elke verhuur gratis gebruik maken van de oplaadservice van Naki Power

 

1 oktober 2020 – Naki Power, Europees leider op het gebied van het onderweg opladen van elektronische apparaten, gaat samenwerken met Telenet, aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België. Vanaf 1 oktober biedt Telenet YUGO- en WIGO-klanten een unieke dienst aan voor een altijd opgeladen telefoon.

 

Telenet WIGO of YUGO-klanten met een actief mobiel telefoonnummer kunnen gebruik maken van 24 uur gratis opladen met de oplaadservice van Naki Power via het Naki-netwerk in België (Brussel, Antwerpen, Gent) en in Europa (München, Berlijn, Parijs en Madrid). In de toekomst zullen meer steden en landen aan het groeiende netwerk worden toegevoegd. Klanten kunnen eenvoudig een razendsnelle powerbank huren met de Naki-app. In de Naki-app ziet de gebruiker een map met zijn of haar locatie en beschikbare Naki Stations in de buurt. De gebruiker kiest een geschikte locatie en ontgrendelt daar een powerbank met behulp van de Naki-app. Nu beschikt de gebruiker over een draagbare, razendsnelle powerbank met drie kabeltjes voor het opladen van smartphones en diverse andere apparaten.

Jeroen Bronselaer, Senior Vice President Residential Marketing bij Telenet: ‘Deze samenwerking is een goed voorbeeld van ons streven om te innoveren en te anticiperen op de behoeften van onze klanten. We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn wanneer de batterij van je telefoon leeg is als je onderweg bent. Naki heeft hier een oplossing voor. We zijn blij dat we onze WIGO- en YUGO-klanten deze extra service kunnen bieden: een eenvoudige en handige manier om je telefoon op te laden terwijl je onderweg bent.’

 

‘We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Telenet in België’, aldus Marvin Pottier, VP Growth & Partnerships bij Naki Power. ‘We bieden onze gebruikers de vrijheid om onderweg hun telefoon op te laden, zodat een lege batterij geen belemmering meer vormt. Het is duidelijk dat deze service toegevoegde waarde heeft voor innovatieve bedrijven die hun klanten en medewerkers meer willen bieden.’

 

Gebruikers kunnen de powerbank weer inleveren bij elk willekeurig Naki Station. Nadat de 24 uur aangeboden door Telenet zijn verstreken, geldt het tarief van Naki Power: € 0,50 per 30 minuten en maximaal € 6 per dag.  Gebruikers kunnen een herinnering instellen in de Naki-app, zodat ze weten wanneer het apparaat moet worden ingeleverd om kosten te voorkomen.

 

 

OVER NAKI POWER

Met het merk Naki Power is Mobile Power Solutions Europees leider op het gebied van het onderweg opladen van elektronische apparaten. Gebruikers kunnen altijd van Naki's diensten gebruikmaken zonder hun telefoon achter te laten. Deze verhuur van powerbanks past goed bij andere nieuwe diensten die mensen in de stad gemak en vrijheid bieden, zoals verhuur van elektrische fietsen en scooters. Naki Stations zijn te vinden in openbare ruimtes zoals bars, restaurants, luchthavens, treinstations, winkelcentra, sportscholen en hotels in een groeiend aantal steden in Europa. www.nakipower.com.

Perscontact: Elodie Mévil-Blanche, [email protected], +32 455 11 51 18.

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen