NetCo = Wyre

NetCo = Wyre

Nieuwe naam van infrastructuurbedrijf Telenet en Fluvius wordt Wyre

Toekomstig CEO Micha Berger van het nieuwe infrastructuurbedrijf van Telenet en Fluvius heeft zonet de naam van de organisatie bekend gemaakt: Wyre.  

Het bedrijf, dat tot nu toe onder de werknaam Netco bekend was, gaat begin juli 2023 van start met de bouw van het netwerk van de toekomst.  

Wyre staat voor de beste connectiviteit.  

De letter Y in het midden van Wyre verwijst naar “You” en de ambitie om iedereen mee te nemen in de digitale toekomst door het bestaande netwerk te blijven versterken én de weg te wijzen naar glasvezelkabel.   

Wyre: Your network. Our work. 

Groen licht van de Europese Commissie voor het partnership van Telenet en Fluvius

Wyre logo.png 46 KB

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een belang van 93.43% in Telenet (inclusief eigen aandelen die in het bezit zijn van Telenet).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen