NIEUW OP PLAY SPORTS OPEN: DOK

NIEUW OP PLAY SPORTS OPEN: DOK

Dat Bart Raes een passie heeft voor voetbal, is een understatement. Hij wil er alles over weten. In T1 peilde hij naar de typische winnersmentaliteit van de coach, in President ging hij op zoek naar wat clubvoorzitters drijft om voorzitter te zijn van hun favoriete voetbalploeg.

Met DOK breit hij nu een vervolg aan zijn zoektocht naar de ziel van het heilige spelletje met de bal. Deze keer krijgt hij clubartsen, kinesisten en een psychologe over de vloer. Hij tracht vooroordelen te doorbreken:´we zijn meer dan masseurs´, verwachtingen te temperen:´we kunnen ook geen wonderen verrichten natuurlijk´ en kritische blikken te werpen op de voetbalwereld:´Als het over het medische gaat, moet een coach zich op de kant zetten en zijn mond houden´.

Zijn praatgasten zijn dé toppers in hun vak en bestrijken het totale medische spectrum. Kristof Sas, dokter van de Rode Duivels. Hij is de man die Timothy Castagne opving na zijn oogkasbreuk en Kevin De Bruyne na zijn enkelblessure op het EK. Geert Declerq, topchirurg die Marcin Wasilewski en Axel Witsel opereerde. Johan Bellemans, wereldautoriteit op vlak van knieën. Stijn Indeherberge, dokter van Racing Genk en PSV. Fabienne Vandensteene, al 27 jaar kiné van de Red Flames. Rehab-wonder Lieven Maesschalk. David Bombeke, medisch Coördinator Club Brugge. Stijn Vandenbroucke, medisch verantwoordelijke bij Feyenoord. Eva Maenhout, sportpsychologe van AA Gent. Elk hebben ze hun boeiende verhalen, elk hebben ze hun eigenzinnige kijk op het geheel.

De focus van Bart Raes vertaalt zich ook in de setting van de reeks: 1 lege ruimte (de reeks werd opgenomen in de Asiat Site in Vilvoorde), 1 lange tafel, 1 gedreven interviewer.

Het levert zuivere, maar ongemeen boeiende sporttelevisie op. Zoals we dat van de klasbak Bart Raes gewoon zijn.

DOK is een productie van Woestijnvis en is vanaf vrijdag 19 november te zien op Play Sports Open gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen