Nieuwjaar zonder nieuwjaarsbrief? Eén op vijf Belgen geeft aan vooral het overbrengen van de wensen te zullen missen

Nieuwjaar zonder nieuwjaarsbrief? Eén op vijf Belgen geeft aan vooral het overbrengen van de wensen te zullen missen

Telenet Wensmobiel en Evi Hanssen brengen jouw warme nieuwjaarswensen tot bij je geliefden

Zeven op de tien Belgen hebben nog geen covid-proof alternatief gevonden voor de invulling van familietradities tijdens de feestdagen, zoals het voorlezen van de nieuwjaarsbrief. De Telenet Wensmobiel zal daarom begin januari Vlaanderen en Brussel doorkruisen om jouw videokaart met nieuwjaarswensen tot bij de deur van je geliefden te brengen. Telenet hoopt zo een lichtpuntje van verbondenheid te brengen in deze donkere dagen. Voor een aantal gelukkigen komt daar nog wat extra holiday magic bij te pas: hun oma/papa/beste vriendin zal verrast worden door een bezoekje - op veilige afstand - van Evi Hanssen, die de wensen persoonlijk overdraagt.

Neem jouw videoboodschap op via www.telenetvideowens.be.

Story image

Samen Lord of the Rings kijken op Kerstavond

Wat zal jij dit jaar tijdens de feestdagen het hardst missen? Volgens een bevraging*, uitgevoerd door Telenet, heeft de Belg heel wat unieke familietradities. Mensen geven bijvoorbeeld aan altijd samen Lord of the Rings te kijken op Kerstavond, hun diner bij de Chinees te bestellen zodat er geen kostbare samen-tijd verloren gaat aan achter de potten staan, of de foute kersttruien boven te halen voor een memorabele groepsfoto.

Nieuwjaarsbrief: zo Belgisch als friet met stoofvlees

Over één ding is quasi iedereen het eens: de feestdagen, die breng je samen door. Volgens de survey worstelt de Belg deze feestdagen namelijk het sterkst met het gemis van hun ouders (35%) en vrienden (24%). Eén op de vijf tilt vooral zwaar aan het feit dat we dit jaar onze nieuwjaarswensen niet kunnen overbrengen. De jaarlijkse nieuwjaarsbrief van de kleinkinderen is zo Belgisch als frietjes met stoofvlees, zo blijkt. Zeven op de tien Belgen heeft bovendien nog geen manier gevonden om dit gemis op te vangen.

Daarom trekt Telenet de straat op. Als je tussen 2 en 17 januari naar buiten kijkt, zie je misschien een feestelijk verlicht bestelbusje passeren. De Telenet Wensmobiel zal begin januari Vlaanderen en Brussel doorkruisen om jouw nieuwjaarswensen tot bij de deur van je geliefden te brengen. Telenet hoopt zo een lichtpuntje van verbondenheid te brengen in deze donkere dagen. Voor een aantal gelukkigen komt daar nog wat extra holiday magic bij te pas: hun geadresseerde zal verrast worden door een bezoekje - op veilige afstand - van Evi Hanssen, die de wensen persoonlijk overdraagt. 

Normaal gaan we op tweede Kerstdag eten bij mijn ouders met de hele familie, en dat is dan een gezellige bende van zo’n 30 man, allemaal samen aan tafel. Prachtige momenten die ik heel hard ga missen. Ik heb daarnaast een aantal van mijn liefste vrienden al  bijna een jaar niet geknuffeld, en ook dat voelt heel onwerkelijk. Ik probeer dat gemis bij ons thuis te compenseren door het extra gezellig te maken - de kerstboom staat al sinds begin november. Gelukkig hebben we met ons samengesteld gezin van zes man, met kinderen tussen de 10 en 20, ook genoeg leven in huis. We hebben ook afgesproken dat we via videocall met de hele familie gaan proosten op Kerstavond. Ik ben dan ook absoluut fan van dit initiatief van Telenet en blij dat ik de mensen toch een hart onder de riem zal kunnen steken na de donkerste dagen van 2020.” - Evi Hanssen

Wil jij je warme wensen dit jaar op een originele manier overbrengen? Je kan vanaf 16 december tot 17 januari 2021 je videoboodschap opnemen en inzenden via www.telenetvideowens.be. Alle deelnemers kunnen hun videoboodschap - vakkundig gepimpt en gepersonaliseerd met de speciaal ontwikkelde feest-filters - per mail laten bezorgen. Een aantal gelukkigen krijgt bovendien de kans om een fysieke videokaart te laten leveren bij hun geliefden. En als je écht braaf geweest bent dit jaar, komt de Telenet Wensmobiel langs bij jouw geadresseerde - misschien wel met Evi Hanssen als Secret Santa.

*Online survey uitgevoerd onder 400 random geselecteerde respondenten tussen de 18 en 65, uitgevoerd in de laatste week van november 2020.

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen