Op 12 maart keren de ronkende motoren van de MXGP en de MX2 terug bij Play Sports!

Op 12 maart keren de ronkende motoren van de MXGP en de MX2 terug bij Play Sports!

Jago Geerts is uit op revanche na de verloren titel van 2022. Drie jaar op rij werd hij vice-wereldkampioen in de MX2-klasse. Vierde keer goede keer? Dan moet hij wel zien af te rekenen met oa Liam Everts die nu als fabrieksrijder hoge ogen wil gooien. Ook Sacha en Lucas Coenen willen de Belgische eer hooghouden, de tweelingbroers maken op 16-jarige leeftijd de stap naar de MX2.

In de MXGP-klasse, de koningsklasse, wordt België vertegenwoordigd door Brent Van Doninck, in de voorbereiding liet hij alvast knappe resultaten optekenen. Daarnaast is het uitkijken naar de terugkeer van tweevoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings. De Nederlander stond meer dan een jaar aan de kant door een blessure en jaagt nu op een nieuwe wereldtitel.

Alle wedstrijden van de MX2 en de MXGP klasse zie je het hele seizoen LIVE op Play Sports, te beginnen met de GP van Patagonië op zondag 12 maart.

Commentatoren van dienst zijn Leon Van Gestel & Joël Roelants.

Grote Prijs van Patagonië

12 maart 2023

Play Sports 2

16u00

MX2 reeks 1

17u00

MX GP reeks 1

19u00

MX2 reeks 2

20u00

MX GP reeks 2

 

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen