Skip to Content
Pascal Braeckman en Play Sports zoeken scheidsrechterfans voor KV Mechelen – KV Kortrijk

Pascal Braeckman en Play Sports zoeken scheidsrechterfans voor KV Mechelen – KV Kortrijk

Pascal Braeckman en Play Sports pakken uit met een unieke supportersbeleving tijdens de wedstrijd KV-Mechelen – KV Kortrijk van zaterdag 27 februari. In het KV-Mechelen stadion zal een heel vak gevuld worden met 400 supporters voor de scheidsrechter en zijn team. Vanmorgen lichtte Pascal Braeckman het initiatief toe bij Siska op Studio Brussel en deed hij een oproep voor de laatste 100 plaatsen.


Tijdens KV Mechelen – KV Kortrijk nemen tv-figuur Pascal Braeckman en de makers van het Play Sports-programma Fanatico het op voor de vaak vergeten derde ploeg, de scheidsrechters. De ‘Fanatico REF-SIDE’ wordt de allereerste spionkop voor scheidsrechters.

Pascal Braeckman was vanmorgen aan het woord bij Siska van Studio Brussel. Hoewel hij toegaf zelf ook al wel eens wat minder fraais naar een scheidsrechter geroepen te hebben, vond Pascal Braeckman het bijzonder onterecht dat scheidsrechters vaak te fel bekritiseerd worden. “Scheidsrechters maken wel eens een fout, dat is menselijk maar geen reden om ze zo fel te bekritiseren. Daarom willen we ze nu op een positieve manier in de belangstelling zetten.” zei Braeckman. “Met 400 fans zullen we volop supporteren met bijvoorbeeld speciaal ontworpen sjaals en een tifo. We gaan zelfs met z’n allen liedjes inoefenen voor het scheidsrechtersteam.”

Scheidsrechter van dienst Joeri Van De Velde is blij met dit uniek initiatief. Tot hiertoe beperkte zijn supporters zich tot zijn familie en vrienden. “Dit is echt iets unieks, tof dat de mensen van Fanatico hier aan gedacht hebben.” vertelde hij Siska vanmorgen. “Ik sta al heel wat jaren op het veld en heb al heel wat gehoord. Ik ben dus heel benieuwd naar de match van zaterdag.”

Er resten nog 100 van de 400 zitjes in het scheidsrechtersvak. Fans kunnen zich gratis inschrijven via www.playsports.be/fanatico.

Dit initiatief kadert in het Samen Straffer-verhaal van Play Sports, want hoe straffer de Fanatico REF-SIDE supportert, des te straffer de scheidsrechter zal kunnen fluiten.

Contacteer ons
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel