Patrick Vincent, Executive Vice President Customer Interactions en BASE, verlaat Telenet.

Patrick Vincent, Executive Vice President Customer Interactions en BASE, verlaat Telenet.

Micha Berger gaat focus leggen op uitbouw van het strafste netwerk van Vlaanderen en Brussel – Luk Bruynseels wordt Chief Product and Technology Officer.

Mechelen, 6 December 2022. ​ Telenet maakt vandaag bekend dat Patrick Vincent (59), EVP Customer Interactions en BASE, op 31 december 2022 het bedrijf zal verlaten. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf 1 januari 2023 overgenomen door Benedikte Paulissen en Dieter Nieuwdorp. Tegelijkertijd kondigt Telenet aan dat Micha Berger, vandaag Chief Technology Officer, zich vanaf 1 april 2023 gaat bezighouden met de verdere uitbouw van het netwerk naar 10 Gbps. Luk Bruynseels (41), op dit moment VP Network and Infrastructure binnen het technologie departement, zal vanaf 1 april 2023 als Chief Product & Technology Officer deel uitmaken van het Senior Leadership Team (SLT) van Telenet.

De komende jaren wil Telenet scherpstellen op 4 groeipeilers, te weten (1) connectiviteit voor residentiële klanten, (2) connectiviteit en ICT-oplossingen voor businessklanten, (3) entertainment en media en (4) new business, met in de kern de absolute focus op de beste gebruikservaring voor klanten. In een aangepast organisatiemodel worden daarom een aantal verantwoordelijkheden gegroepeerd. Tegen die achtergrond verlaat Patrick Vincent op 31 december 2022 het bedrijf. Zijn verantwoordelijkheid voor klanteninteracties zal vanaf 1 januari 2023 worden overgenomen door Benedikte Paulissen. Paulissen wordt aangesteld als Chief Customer Operations Officer. Alle activiteiten rond het BASE merk zullen ondergebracht worden bij Dieter Nieuwdorp, die vanaf 1 januari 2023 als Chief Commercial Officer Residential & SOHO voor Telenet en BASE zal opereren. ​

Vanaf 1 april 2023 zal Micha Berger, vandaag Chief Technology Officer bij Telenet en lid van het SLT, zich focussen op de ambitie van Telenet om alle klanten ook in de toekomst de beste netwerk-ervaring te blijven aanbieden. Berger zal op vraag van CEO John Porter een team van 180 mensen aansturen die bezig zullen zijn met het constant verbeteren van het bestaande HFC-netwerk en met de voorbereiding voor de uitrol van het netwerk van de toekomst. Luk Bruynseels, nu nog eindverantwoordelijke voor netwerk en netwerkinfrastructuur, zal vanaf 1 april 2023 de rol opnemen van Chief Product & Technology Officer en deel uitmaken van het SLT.

John Porter, CEO van Telenet :

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk Patrick de afgelopen 18 jaar voor Telenet is geweest, waarvan 16 jaar als lid van het Senior Leadership Team. Van het opbouwen en aansturen van een professionele en zeer gemotiveerde sales en care organisatie en een succesvol retail netwerk, tot het leiden van grote transformaties en historische deals zoals de integratie van BASE en SFR, de lancering van iDTV in de Interkabel footprint en de introductie van Agile bij Telenet - om er maar een paar te noemen - Patrick heeft het allemaal gedaan! Dankzij zijn diepe inzicht in onze business én in de klant, en gedreven door zijn open en eerlijke managementstijl, speelde Patrick een zeer belangrijke rol in ons SLT. Ik wil Patrick daar uitdrukkelijk voor bedanken en wens hem het allerbeste voor de toekomst".
"Tegelijkertijd wil ik ook Luk Bruynseels feliciteren met zijn promotie. Luk werkt sinds 2009 bij Telenet. In de loop der jaren heeft hij aanzienlijk bijgedragen tot het succes van Telenet door innovatie te stimuleren en ons een duidelijke technologische voorsprong te laten nemen. Ik heb Luk zien groeien als leider en als expert, waardoor hij nu klaar is voor deze leidinggevende rol. Het maakt me trots om te zien hoe grote talenten zich in de loop der jaren bij Telenet kunnen ontplooien en ik ben ervan overtuigd dat Luk een waardevol lid van ons SLT zal zijn. Welkom Luk en veel succes”.
Stefan Coenjaerts Director Corporate Communications, Telenet
Bio Luk Bruynseels Bio Luk NED.docx - 17 KB
Story image

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen