Play & Play More highlights april 2019

Play & Play More highlights april 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

Geub

Vanaf 5 april doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

In deze nieuwe reeks gaat de vrouw van een fictieve Philippe Geubels ervandoor met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst. Diep vernederd en depressief valt Vlaanderens populairste komiek terug op zijn moeder Sonja die hem bijstaat met raad en wasmanden vol gestreken goed. Door alle persoonlijke tegenslagen begint ook de carrière van Philippe te haperen. Of het ooit goed komt met zijn ex en zijn carrière blijft koffiedik kijken. Het scenario van ‘Geub’ werd geschreven door Humo's huiscartoonist Jeroom en 'Gat van de wereld'-brein Jan Dircksens. Een bijna kaalgeschoren Jonas Geirnaert speelt de manager van Geubels en Erik Van Looy, Tom Boonen en Ellen Petri hebben verrassende bijrollen.

Synopsis
Philippe Geubels zijn vrouw gaat ervandoor met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Trailer

Game of Thrones 8

In de nacht van 14 op 15 april
Elke zondagnacht, om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek
Gelijk met de VS

Winter is here! Na bijna tachtig weken (!) zonder, krijgen we eindelijk een nieuwe aflevering van ‘Game of Thrones’. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat slechts uit zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster. Wie zal op de ‘Throne’ belanden, welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen en welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Dompel jezelf opnieuw onder in een wereld van intriges, verboden liefdes, epische veldslagen, waanzinnige taferelen, brutale moorden, fenomenale effecten en meeslepende verhalen. Zet je schrap voor epische televisie!

Synopsis
Het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’. Wie belandt op de ‘Throne’? Welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen? Welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons?

Trailer

Warrior

In de nacht van 5 op 6 april
Elke vrijdagnacht om 2u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek
Gelijk met de VS

Snoeiharde martial arts-serie, gebaseerd op een idee van Bruce Lee en uitgewerkt door diens dochter. Fans van harde en brutale actieseries zoals ‘Strike Back’ en ‘Banshee’ mogen alvast beginnen watertanden. ‘Warrior’ is een veelbelovende samenwerking tussen Jonathan Tropper, de man achter achter ‘Banshee’, Fast & the Furious-regisseur Justin Lin en het legendarische icoon Bruce Lee. Het Chinatown van de jaren 1800 gaat gebukt onder de Tong Wars, die van San Francisco het speelveld maken van rivaliserende misdaadfamilies. Een vreemdeling met uitzonderlijke martial arts skills zet de misdaadwereld op zijn kop.

Synopsis
Het Chinatown van de jaren 1800 gaat gebukt onder de Tong Wars, die van San Francisco het speelveld maken van rivaliserende misdaadfamilies. Een vreemdeling met  uitzonderlijke martial arts skills zet de misdaadwereld op zijn kop.

Trailer


Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Mission: Impossible – Fallout

Vanaf 13 april
Première op 13/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De beste actiefilm van 2018! Tom Cruise heeft zich nog maar eens overtroffen. ‘Mission: Impossible – Fallout’ is een onvervalste en wervelende actieknaller van begin tot eind, boordevol waanzinnige stunts van de Cruiser (die helikopterscène, die Halo-jump, die renscène in Londen). Als een vleesgeworden sloophamer van een CIA-agent ontpopt Henry Cavill zich dan weer meteen tot een van de meeste legendarische figuren die de filmreeks heeft gekend. Tel daar nog de perfecte soundtrack bij en een heleboel fraaie plaatjes en heb je een ‘Mission: Impossible’ die hengelt naar de positie van allerbeste film uit de hele reeks.

Synopsis
Wanneer een missie fout loopt moeten Ethan Hunt en zijn team een race tegen de klok aangaan.

Trailer

Ocean's 8

Vanaf 20 april
Première op 20/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Sandra Bullock en haar dievegges.  Nee, dit zijn geen nieuwe avonturen van Danny Ocean en zijn dievenbende. Deze keer delen de vrouwen de lakens uit. Zet je schrap voor een ingenieuze roof, designer-outfits, stijlvolle plaatjes, komische momenten en een waanzinnige topcast: Bullock, Cate Blanchett, Rihanna en Anne Hathaway. Vooral Hathaway steelt de show als meesteroplichter en gewiekste strateeg. Popcornvertier van de bovenste plank!

Synopsis
Ocean's 8 volgt Danny Oceans criminele zuster. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben als doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala.

Trailer

Mamma Mia! Here We Go Again

Vanaf 6 april
Première op 6/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De feelgoodfilm van de maand! ‘Here We Go Again’ is het vervolg op de wereldwijde megahit ‘Mamma Mia! The Movie’ en overdondert je woonkamer opnieuw met een uitbundige en opwekkende kijkervaring. Centraal staan uiteraard een dozijn ABBA-klassiekers én een uitmuntende en indrukwekkende sterrencast: Streep, Brosnan, Seyfried, Firth, Skarsgaard en Lily James als nieuwkomer. Tien jaar na het wereldwijde succes van ‘Mamma Mia! The Movie’ keren we terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical, maar met evenveel zangpartijen, romantiek en drama.

Synopsis
In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill.

Trailer


Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen