Play & Play More highlights augustus 2020

Play & Play More highlights augustus 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image


​The Twilight Zone Sz 2

Vanaf 1 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Jordan Peele, de meesterregisseur achter ‘Get Out’ en ‘Us’ trakteert ons in dit tweede seizoen van ‘The Twilight Zone’ op nieuwe onwaarschijnlijke (horror)verhalen. ‘The Twilight Zone’ is een moderne update van de klassieke en legendarische serie met in elke aflevering een nieuw mysterieus verhaal boordevol spanning, twists en bovennatuurlijke verschijningen. Zet je alvast schrap voor een moordzuchtige super-octopus, een aflevering neergepend door Peele himself – meteen ook één van de beste van seizoen 2 -  en Hollywoodsterren die hun opwachting maken zoals Jimmi Simpson, Jenna Elfman en Topher Grace.

Synopsis

Een moderne update van de klassieke serie met in elke aflevering een nieuw mysterieus verhaal boordevol spanning, twists en bovennatuurlijke verschijningen.

Trailer

 

Why Women Kill

Vanaf 1 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

3 vrouwen. 3 tijdsperiodes. Eén huis in Pasadena, Californië vormt het centrale element van drie decennia strijd. Drie totaal verschillende vrouwen, proberen elk op hun eigen manier om te gaan met bedrog en verraad. ‘Why Women Kill’ voelt aan als een soort stijlvol en strak zusje van ‘Desperate Housewives’. Dat komt niet als een verrassing als je weet dat Marc Cherry, de ‘creator’ van deze legendarische serie, ook nu aan de knoppen draait. Als je dan ook nog eens drie formidabele actrices – Lucy Liu, Ginnifer Goodwin en Kirby Howell-Baptiste – in de hoofdrollen hebt, krijg je een ijzersterke serie die goochelt met feelgood, drama, mysterie en spanning.

Synopsis

3 verschillende decennia. 3 verschillende vrouwen. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier op te gaan met bedrog en verraad.

Trailer

 

Justice 4 All

Vanaf 19 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Maak kennis met de grote sterren van de rechtspraak. Er gaat geen dag voorbij op de Vlaamse tv of een programma over de rechtspraak passeert de revue. Toch komt ‘Justice for All’ met een heel nieuwe invalshoek: het onthutsende dagelijkse (werk)leven van Vlaanderens’ topadvocaten. Zeven zwaargewichten van de balie verdedigen potentiële moordenaars, nemen gangsterpraktijken onder handen en komen regelmatig in contact met gevaarlijke drugsbendes.

Synopsis

In ‘Justice for All’ tonen zeven strafpleiters hoe het eraan toe gaat achter de schermen van een rechtszaak. Afpersing, verkrachting, wapenhandel en moord: voor deze meesters is het schering en inslag. 

Trailer: nog geen trailer

 

Lovecraft Country

Vanaf 17 augustus, elke maandag een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

J.J. Abrams en Jordan Peele? HBO heeft twee van de meest invloedrijke en belangrijkste regisseurs van het moment weten te strikken voor wat hun nieuwe grote hitserie van het najaar belooft te worden. ‘Lovecraft Country’ is een horrordrama, gebaseerd op Matt Ruffs gelijknamige boek, waarin we samen met Atticus Freeman – een zwarte man – op zoek gaan naar zijn verdwenen vader in het diepe Zuiden van de Verenigde Staten van de jaren 50. Een roadtrip die niet alleen zeer gevaarlijk is vanwege de Jim Crow-wetten en het racisme in The South, maar ook door angstaanjagende monsters die recht uit een Lovecraft-verhaal zouden kunnen komen.

Synopsis

Een jonge zwarte man reist tijdens de jaren 50 door de Verenigde Staten op zoek naar zijn vader. Hij wordt geconfronteerd met racisme, mysteries en monsterlijke verschijningen.

Trailer

 

Marvel's Agents of SHIELD Sz 7

Vanaf 31 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Terwijl onze Marvel-helden aan een volgende Phase beginnen na talrijke avonturen, komt er met dit zevende seizoen een einde aan de fantastische Marvel-serie en de avonturen van Agent Coulson en zijn formidabele team van ‘agents’. ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ is een perfecte mix van spionnen, superhelden en sciencefiction. De Agents en Coulson belanden in dit seizoen in het New York van 1931. Met de gloednieuwe Zephyr klaar om elk moment een tijdsprong te maken, start voor de Agents een race tegen de klok om uit te zoeken wat er nu juist gebeurd is. Falen is geen optie, want dan komt het verleden, het heden en de toekomst in gevaar.

 Synopsis

Het laatste seizoen van 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'. De Agents zijn terug in de tijd gekeerd. Het 1931 en we zitten in New York City. In een race tegen de klok proberen ze uit te zoeken wat er juist gebeurd is.

Trailer

 

Black Monday Sz 2

Vanaf 1 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

De Wolf of Wall Street, de eighties-versie. De titel van deze serie refereert naar de befaamde 19e oktober van 1987. Op die vrijdag beleefden de beurzen van Wall Street een van hun zwartste dagen ooit. In de nasleep van de grootste beurscrash ooit, zijn Dawn en Blair nu de bazen van The Jammer Group. Maar het leven aan de top is geen pleziertrip. Zeker niet als je altijd op je hoede moet zijn voor Mo – een verrukkelijke Don Cheadle – die op de vlucht is met Keith. Wie zal de verantwoordelijkheid opnemen voor de crash? Wie zal moeten brommen voor de moorden?

Synopsis

Dawn en Blair hebben de leiding, maar macht blijkt een zware verantwoordelijkheid. Mo is op de vlucht geslagen met Keith, maar broedt op nog enkele plannetjes. Wie wordt succesvol en wie loopt tegen de lamp?

Trailer

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

L'immortale

Vanaf 1 augustus
​Première op 1/08 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De grootste box office hit in Italië. Zelfs het wereldwijde fenomeen ‘Frozen II’ moest nederig buigen voor deze prequel op ‘Gomorra’. Marco D’Amore heeft als hoofdrolspeler én regisseur de touwtjes stevig in handen in deze ‘biopic’ over Ciro di Marzio, de ‘onsterfelijke’. Terwijl hij na een schietpartij het donkere water van de Golf van Napels in tuimelt, komen de herinneringen naar boven: de verwoestende aardbeving in 1980, zijn leven als een wees, de eerste diefstalletjes, de bloedige bendeoorlogen. Ciro gaat elke uitdaging aan in een wereld waarin onsterfelijkheid zijn noodlot is.

Synopsis

Als Ciro di Marzio, bijgenaamd L'Immortale, de dood dan toch in de ogen kijkt, komen de herinneringen als vanzelf boven. Hij denkt terug aan zijn jeugd en jonge jaren in Napels.

Trailer

 

FC De Kampioenen 4

Vanaf 15 augustus
​Première op 15/08 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Dertig jaar na de start van het Vlaamse fenomeen blijft FC De Kampioenen een absolute ‘crowdpleaser’. Families, kinderen en zelfs tieners lopen massaal storm voor de dolkomische taferelen van Ronaldinho, Boma, DDT, Fernand, Bieke, Carmen en Xavier. In deze film draait alles rond de lancering van de Viva Boma-worst, een duivels plannetje van Fernand en DDT om de Kampioenen een hak te zetten en de toekomst van Ronaldinho. De vierde film was een schot in de roos en groeide uit tot een Vlaamse blockbuster met meer dan 500.000 bioscoopgangers.

Synopsis

Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma' worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Trailer

 

The Farewell

Vanaf 22 augustus
​Première op 22/08 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Voorlopig de beste film van 2020. Regisseur Lulu Wang haalde inspiratie uit haar eigen familie voor dit tragikomische pareltje dat ze eerder al vertelde in de populaire podcast This American Life. Billi – een weergaloze ingetogen vertolking van rapper Awkwafina (‘Crazy Rich Asians’) is een Amerikaanse van Chinese afkomst. Wanneer ze te horen krijgt dat haar geliefde groomoeder Nai Nai, die in China woont, terminale longkanker heeft, stort haar wereld in. De familie besluit het slechte helemaal niet te vertellen aan de grootmoeder en organiseert een huwelijk om iedereen nog voor een laatste keer samen te brengen. ‘The Farewell’ is een zeldzaam emotioneel drama over tradities, relaties en culturen, boordevol prachtige personages, schitterende momenten en ontroerende taferelen.

Synopsis

De Chinees-Amerikaanse Billi keert terug naar China om voor een laatste keer haar terminaal zieke grootmoeder te zien. De kankerdiagnose wordt door de familie evenwel verborgen gehouden voor de matriarch.

Trailer

 

Yummy

Vanaf 28 augustus
​Première op 28/08 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Griezel en gruwel in de eerste Vlaamse zombiefilm. Kijk deze film niet met een wit hemd of t-shirt, want zelfs het meest krachtige wasproduct krijgt die bloedspetterregen er niet meer uit. ‘Yummy’ is een orgie van bloed, geweld en humor waarin een jong koppel afreist naar een goedkoop Oost-Europese ziekenhuis voor plastische chirurgie. Wat volgt is een gruwelijk (grappige) nachtmerrie van een trip naar hel, met hoofdrollen voor Maaike Neuville, Bart Hollanders, Clara Cleymans en Tom Audenaert.

Synopsis

Een jong koppel verlaat het thuisland om in een Oost-Europees ziekenhuis plastische chirurgie uit te laten voeren. Daar aangekomen stuiten ze op een vastgebonden vrouw die als proefkonijn gebruikt werd. De hel breekt los.

 Trailer

 

Dark Waters

Vanaf 16 augustus
​Première op 16/08 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Na ‘Spotlight’ schopt Mark Ruffalo ons nog maar eens een geweten. De uitstekende acteur kruipt voor dit waargebeurde rechtbankdrama in de huid van advocaat Robert Bilott. Hij durft het aan om de degens te kruisen met chemiereus DuPont, rond het gebruik van stoffen waarvan bekend was dat ze schadelijk waren voor mens en natuur. Niemand minder dan Todd Haynes, die eerder pareltjes maakte als ‘Far from Heaven’ en ‘Carol’, is de verrassende regisseur van dit uitmuntende drama, gebaseerd op het New York Times-artikel ‘The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare’.

Synopsis

Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn leven op het spel.

Trailer

 

GALLERIJ

Meer foto's van recente series kan je vanaf nu ook vinden via de online beeldbank van Telenet Play: https://press.telenet.be/media

 

 

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen