Play & Play More highlights juli 2019

Play & Play More highlights juli 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

Divorce 3

Première in de nacht van 1 op 2 juli
Elke dinsdagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Scheiden doet lijden. Maar als kijker van deze HBO-serie mag je er ook mee lachen. De bekende zender stak namelijk opnieuw de koppen bij elkaar met ‘Sex and the City’-coryfee Sarah Jessica Parker met als resultaat een komische reeks waarin een vrouw haar huwelijk beu is en haar leven in een nieuwe richting wil sturen. Zowel het gekibbel met haar man, haar pogingen om nieuwe dingen te ontdekken als de gesprekken met haar vriendinnen zijn comedy-goud waard.

Synopsis
Frances en Robert leiden hun eigen levens na de scheiding, maar zijn nog steeds met elkaar verbonden via hun kinderen Tom en Lila.

Trailer

Gomorra 4

Vanaf 1 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Het vierde seizoen van de Italiaanse maffiaserie bewandelt nog een grauwer en rauwer pad dan de eerste seizoenen. De strijd om het drugsimperium van Napels blijft gepaard gaan met verraad, moord en gruwelijke afrekeningen. Elke groep eist zijn deel van de koek op en handelt gewelddadiger, harder en onvoorspelbaarder dan ooit. Nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden doemen op. Geen serie voor gevoelige zieltjes, maar wel ultra-verslavend!

Synopsis
Genny en Patrizia moeten een nieuwe machtsbalans zoeken, terwijl Enzo  en Valerio de leiding van hun bende consolideren in het centrum van Napels.

Trailer

Alex 2

Vanaf 1 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Corrupte flik uit Zweden wordt fulltime crimineel. De Scandinavische crimi blijft hoge toppen scheren. ‘Alex’ is daar een nieuw donker, hard en meedogenloos voorbeeld van. In dit tweede seizoen brengt Alex zijn dagen door in de gevangenis tussen het schorem waartegen hij zelf ooit vocht. Zich aansluiten bij een van de bendes lijkt de enige uitweg, tot hij benaderd wordt voor een rol als informant. De start van een complex kat-en-muisspel waarbij hij door iedereen, inclusief de politie, wordt gebruikt en gevaar voortdurend op de loer ligt.

Synopsis
Alex is aan lagerwal geraakt en belandt in een zwaarbeveiligde gevangenis. Daar overleven als ex-agent is geen eenvoudige opgave. Zich aansluiten bij de bendes waar hij in zijn vorige leven tegen vocht, lijkt zijn enige hoop.

Trailer


Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Halloween

Vanaf 7 juli
Première op 7 juli om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De enige waardige sequel. In 1978 verscheen met ‘Halloween’ een van de allerbeste horrorfilms ooit. Psychopaat Michael Myers en zijn stevig uit de kluiten gewassen keukenmes hebben ondertussen iconische proporties aangenomen. In deze sequel op het origineel keert hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis terug voor een nieuwe zenuwslopende en keiharde strijd met haar onsterfelijke vijand. Ook het wereldberoemde deuntje maakt zijn comeback, lichtjes gemoderniseerd door regisseur-composer John Carpenter. Zet je schrap voor gillende meisjes, stevige moordpartijen en adembenemende spanning.

Synopsis
Vier decennia geleden ontsnapte Laurie Strode nipt aan de moordpartij op Halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgde is weer teruggekeerd.

Trailer

Crazy Rich Asians

Vanaf 26 juli
Première op 26 juli om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Box office-kampioen! De glorietijden van romantische films liggen al een tijdje achter ons, maar in 2018 ontpopte deze Crazy Rich Asians zich tot een van de verrassingen van het jaar. Gebaseerd op de wereldwijde gelijknamige bestseller groeide de film uit tot een van de grootste romantische Hollywoodkomedies van de afgelopen 10 jaar. En dat met een volledige Aziatische cast. Deze frisse, kleurrijke en zeemzoete romcom is de perfecte compagnon tijdens een regenachtige zomerdag.

Synopsis
Drie rijke Chinese families maken zich op voor hét trouwfeest van het jaar.

Trailer

Venom

Vanaf 13 juli
Première op 13 juli om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De grootste superheldenverrassing van 2018! Marvel spant natuurlijk de kroon als het om superhelden gaat, maar af en toe weet ook een held van de concurrentie te scoren. Lag het aan karakterkop en uitmuntend acteur Tom Hardy? Of was het de geweldige cocktail van spetterende actie, een creepy kantje en coole special effects? ‘Venom’ groeide in recordtempo uit tot een waanzinnige kaskraker en een vervolg staat al in de steigers. Onvervalste popcorncinema en no nonsense actiethriller!

Synopsis
De journalist Eddie Brock smelt samen met een buitenaardse entiteit. Het ding zorgt ervoor dat hij te pas en te onpas transformeert in de gruwelijke antiheld Venom.

Trailer

The Nun

Vanaf 27 juli
Première op 27 juli om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Jumpscare extravaganza! Fans van ‘The Conjuring’ beginnen nu al te huiveren, want in de tweede film jaagde een spooknon hen de stuipen op het lijf met haar onvergetelijke verschijning. Nu krijgt ze haar eigen spin-off. Regisseur-scenarist James Wan (Insidious, Saw) pende een film voor haar bij elkaar en laat het duistere personage op ons los in haar eigen film. Een prent gedomineerd door onheilspellende taferelen, donkere lange gangen, begraafplaatsen, ophefmakende twists en … een demonische kloosterzuster die er lekker zin in heeft. Alles begint met de lugubere zelfmoord van een jonge non. Het begin van een enkeltje naar de hel. 

Synopsis
De priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Trailer

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck oona
Riema Reybrouck oona

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen