Play & Play More highlights juli 2020

Play & Play More highlights juli 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image


​Over De Oceaan

Vanaf 6 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen stappen samen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te zeilen, onder het toeziend oog van de ervaren kapitein Piet Smet. Het is een extreem uitdagend avontuur omdat ze geen zeilervaring hebben en gedurende drie weken zullen afgesloten zijn van alle contact met de buitenwereld.  Ze leggen hun lot volledig in de handen van de natuur en de oceaan.

Synopsis

Charlotte Vandermeersch, Otto-Jan Ham, Dominique Persoone, Jani Kazaltzis, Evi Hanssen en Imke Courtois gooien de trossen los en trotseren met een zeilboot de Atlantische oceaan.

Trailer

 

Albatros

Vanaf 1 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

De tragikomische fictiereeks volgt tien zwaarlijvige mensen die deelnemen aan een afslankingskamp 'Albatros' in de Ardennen. Vanaf het begin blijkt dat de deelnemers niet alleen fysiek, maar ook emotioneel overtollige kilo's met zich meesleuren. Het gaat er snel heftig aan toe. Ze worden lichamelijk uitgedaagd door een weinig subtiele coach. Maar ook de groepstherapeute kijkt in hun ziel en probeert hen uit hun comfortzone te halen. Van de makers van ‘Bevergem’ met o.a. ‘Radio Gaga’-presentatoren Dominique van Malderen en Joris Hessels.

Synopsis

Tien zwaarlijvigen die hun leven willen beteren, nemen in de Ardennen deel aan het afslankingskamp 'Albatros'. Bij aankomst blijkt echter dat ze niet alleen fysiek, maar ook emotioneel overtollige kilo's met zich meesleuren.

Trailer

 

Room 104 Sz. 3

Vanaf 26 juli, elke zondag een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

Twaalf afleveringen die zich steeds in dezelfde hotelkamer afspelen. In elke aflevering staan er andere personages centraal. Dit jaar o.a. Dave Bautista en Kevin McKidd. In elke aflevering gebeurt er iets compleet anders in de hotelkamer. Alle genres passeren de revue, gaande van donkere komedie over schrijnend drama tot muzikale romance. HBO houdt van uitdagingen en na drie seizoenen zijn de broertjes Duplass (‘Togetherness’) nog steeds niet uitgepraat. Room 104 sluit zijn deuren, want HBO heeft aangekondigd dat dit vierde ook meteen het laatste seizoen is.

Synopsis

Twaalf afleveringen die zich steeds in dezelfde hotelkamer afspelen. In elke aflevering staan er andere personages centraal. In elke aflevering gebeurt er iets compleet anders in de hotelkamer.

Trailer

 

Nurses

Vanaf 10 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Ziekenhuisseries? Ja, de kijker krijgt er maar niet genoeg van en terecht. Want de microkosmos van een ziekenhuis staat steevast garant voor een rollercoaster van emoties. ‘Grey’s Anatomy’, ‘New Amsterdam’ en ‘The Resident’ zijn momenteel de toonaangevende ziekenhuisseries, maar ‘Nurses’ belooft snel uit te groeien tot een nieuwe kijkverslaving. We volgen vijf jonge ambitieuze verpleegsters die zich wagen aan de frontlinie van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto. Ben je helemaal verzot op drama, vriendschappen en romantiek? Start dan maar met bingen!

Synopsis

Vijf jonge verplegers van het St. Mary's ziekenhuis zetten alles op halles om zoveel mogelijk mensen te helpen, terwijl ze ook aan zichzelf proberen te werken.

Trailer

 

Upright

Vanaf 1 juli doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Op zoek naar iets speciaals en uitzonderlijk? Zoek niet verder! Bereid je voor om verrast te worden door deze roadtrip/dramedy over twee buitenbeentjes die zich door de outback van Australië worstelen om een piano van Sydney naar Perth te brengen en gaandeweg een onwaarschijnlijke vriendschap opbouwen. Onderweg krijgen ze af te rekenen met kamelen, een magisch roos meer, snelwegdieven, zotte feestjes, snelheidsduivels, verdachte agenten en een motorbende met de breedste muzieksmaak ooit op een scherm vertoont.

 Synopsis

Twee buitenbeentjes vormen te midden van de Australische woestijn een band met elkaar om een kostbare piano van de ene kant van het land naar de andere te vervoeren.

Trailer

 

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Downton Abbey

Vanaf 10 juli
​Première op 10/07 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Na zes immens populaire seizoenen maakte ‘Downton Abbey’ de sprong naar het grote scherm. Het verhaal van de serie eindigde in 1925 en de film neemt de draad weer op in 1927 met nagenoeg alle personages van de serie. Centraal staat dus opnieuw de aristocratische familie Crawley en hun bedienden op het landgoed Downton Abbey. In de film maakt Downton zich op voor een koninklijk bezoek van King George V en Queen Mary. Een typisch Brits kostuumdrama, maar wel ongemeen grappig met vlijmscherpe dialogen. Heerlijk! 

Synopsis

Engeland, herfst 1927. Anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie gaat de Britse koning George V met zijn gevolg een rondreis door Yorkshire maken, waarbij hij wil overnachten op Downton Abbey.

Trailer

 

De Patrick

Vanaf 14 juli
​Première op 14/07 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Jawel, dat is Kevin Janssens in z’n blootje. Het leven gaat al 39 jaar zijn gangetje voor Patrick. Sociaal is hij een beetje incapabel en de man woont nog steeds bij zijn ouders, op een nudistencamping. Dat gezapige leventje neemt plots een drastische wending als Patricks vader overlijdt, er geld op de camping verdwijnt en hij zijn favoriete hamer verliest. De start van een existentiële crisis voor Patrick. 'De Patrick' is een tragikomedie over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Synopsis

Wanneer Patrick op een dag zijn favoriete hamer kwijtraakt, begint hij aan een zoektocht die hem tot in de verste uithoeken van de camping brengt. Als Patricks vader plots sterft, wordt Patricks tocht zowaar een existentiële queeste.

Trailer

The Mustang

Vanaf 18 juli
​Première op 18/07 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een absoluut pareltje met een weergaloze Matthias Schoenaerts. In ‘The Mustang’ kruipt Schoenaerts in de huid van gevangene Roman Coleman, die al een tijdje vastzit in het Northern Nevada Correction Center. Daar ontfermt Roman zich over een wilde mustang. De man herkent zichzelf in de rusteloze ziel van het paard en heeft de grootste moeite om het dier te temmen. ‘The Mustang’ is een passieproject van Schoenaerts dat in de VS bedolven werd onder de superlatieven. Schoenaerts werd zelf genomineerd voor de prestigieuze Spirit Award. Poëtisch, hartverscheurend en intens. Ga dit zien!

Synopsis

Roman Coleman is een veroordeelde man die zijn celstraf uitzit en met zijn gewelddadig verleden in het reine moet komen. Hij krijgt de kans om deel te nemen aan een rehabiliteringsprogramma waarin hij wilde paarden helpt temmen.

Trailer

 

The Angry Birds Movie 2

Vanaf 4 juli
​Première op 4/07 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De ‘angry birds’ en de gewiekste, vreemde groene varkens brengen hun vete naar ‘the next level’. Wanneer een nieuw gevaar opdoemt, moeten gezworen vijanden van zowel het Bird als het Pig eiland de handen in elkaar steken om een onwaarschijnlijk superteam te vormen. Gebaseerd op het wereldwijd immens populaire online spelletje en met de stemmen van Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Peter Dinklage, Bill Hader en Sterling K. Brown.

Synopsis

Red, Chuck, Bomb en co. ondernemen een nieuw avontuur. Koning Mudbeard is heerser over de kwaadaardige varkens en gaat een alliantie aan met een andere schurk. Samen beramen ze een wraakplan nadat hun thuisland vernietigd werd.

 Trailer

 

GALLERIJ

Meer foto's van recente series kan je vanaf nu ook vinden via de online beeldbank van Telenet Play: https://press.telenet.be/media

 

Riema Reybrouck oona
Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen