Play-familie volgt Belgische clubs LIVE in Europa

Play-familie volgt Belgische clubs LIVE in Europa

Gilles De Coster gidst je vanaf donderdag wekelijks in een gloednieuwe studio doorheen de Europa League en Europa Conference League.

Wie de Belgische voetbalclubs in Europa wil volgen, moet dit najaar bij Play zijn. Daar volg je op Europese donderdagen de prestaties van Union, AA Gent en Anderlecht in de UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League.

Gilles De Coster is de vaste gastheer tijdens deze Europese avonden. Hij verwelkomt je vanuit de gloednieuwe Play Sports-studio, waar hij met ervaren analisten Bob Peeters, Steven Defour & Jacky Matthijssen de wedstrijden van de Belgische clubs fileert. En met Bart Raes en Geert De Vlieger is het vaste commentaarduo ook weer op post.

De wedstrijden van de Belgische clubs zijn te zien op Play 5 en Play Sports. Op de openingsspeeldag op donderdag 8 september trapt Play Sports om 18.15u af met Union Berlin - Union, waarna Play 5 om 20.40u doorgaat met Molde - AA Gent. 

Play Sports zendt naast één wedstrijd van een Belgisch team ook nog drie andere matchen uit. Op de eerste speeldag hoef je niets te missen van Manchester United - Sociedad, Zürich - Arsenal en Lazio - Feyenoord. 

Als afsluiter van de avond vatten we alle belangrijkste momenten om 23u nog eens samen in de een ruim Highlightsmagazine.

Donderdag 8 september 2022

18u15 - Play Sports 1

  • Union Berlin – Union SG

18u40 - Play Sports 2

  • Zurich - Arsenal

20u40 - Play 5

  • Molde - KAA Gent

20u55 - Play Sports 1

  • Man. United – Sociedad

20u55 - Play Sports 2

  • Lazio - Feyenoord

23u00 - Play 5 & Play Sports

  • Highlights Magazine

Meer info? Bekijk de Play Sports kalender hier.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen