Play More highlights augustus 2018

Story image

Insecure seizoen 3

Vanaf 13 augustus
Elke maandagnacht om 4u30 op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

In deze schitterende dramedy draait alles rond Issa en Molly, twee jonge vrouwen uit Los Angeles die worstelen met hun leven – zowel privé als zakelijk – en uitzoeken wat het betekent om een Afrikaans-Amerikaanse vrouw te zijn. Hoofdrolspeelster Issa Rae groeide de laatste jaren uit tot een fenomeen in de VS. Ze schreef de bestseller The Misadventures of Awkward Black Girl, heeft een megasuccesvol YouTube-kanaal, haalde Forbes’ 30 under 30-lijst én heeft met Insecure haar eerste Emmy-nominatie te pakken!

Synopsis
Issa probeert nog steeds uit te maken wat ze van het leven verlangt, Molly tracht haar leven op de rails te krijgen en Lawrence moet enkele obstakels overwinnen.

Story image

Star Wars: The Last Jedi

Vanaf 25 augustus.
Première op 25/8 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

 “It's time for the Jedi to end.” BAM! Geen uitspraak van Kylo Ren, maar wel van dé Jedi onder de Jedi’s: Luke Skywalker! De start ook van een emotioneel, spectaculair en episch SF-avontuur. De achtste film in de Star Wars-franchise nestelt zich moeiteloos tussen de beste films uit de reeks met ontroerende Jedi-trainingen, machtige showdowns, indrukwekkende lightsabergevechten, spannende space-battles, exotische creaturen, verrassende plotwendingen en hartverscheurende momenten. Een grand cru Star Wars!

Synopsis
Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit.

Story image

Coco

Vanaf 18 augustus
Première op 18/8 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Instantklassieker! Elke nieuwe Pixarfilm is een gebeurtenis om naar uit te kijken en met deze Coco bewijst de animatiestudio dat ze zelfs de dood kunnen verpakken in een familievriendelijke cartoon. Coco is een emotionele rollercoaster met fantastische kleuren, prachtige muzieknummers, ontroerende personages, hilarische sidekicks en een hartverscheurend verhaal dat niemand onberoerd laat. Een magische stukje cinema voor de hele familie. Ga dit zien!

Synopsis
Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens de jaarlijkse Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de wereld van de doden.

Story image

Mr. Mercedes seizoen 2

Vanaf 23 augustus
Elke donderdagnacht om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

Een serie gebaseerd op een boek van Stephen King? Nu hebben we je aandacht, niet? Terecht, want Mr. Mercedes is een nieuw meesterwerk ontsproten uit het brein van één van de succesvolste schrijvers ooit. Deze titel staat helemaal bovenaan in het lijstje van ‘The Master of Mystery’, die andere bijnaam van King. Seizoen 1 werd een doorslaand succes, seizoen 2 brengt meer van hetzelfde: een mysterieus misdaadverhaal gekruid met horrorelementen, een fantastische cast en een griezelige psychopaat.

Synopsis
Een psychopathische moordenaar beschimpt een gepensioneerde detective met een reeks van moorden en lugubere e-mails.

Story image

Kingsman: the Golden Circle
Vanaf 11 augustus
Première op 11/8 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Move over Bond, hier is Eggsy! The Golden Circle is het 'R-rated' vervolg op dé verrassingshit van 2015. Net als in de eerste film krijgt de kijker een opeenvolging van halsbrekende achtervolgingen, over the top actie, beenharde conflicten, adembenemende stunts, cartooneske personages en een resem topacteurs in de maag gesplitst. Het levert entertainende, hilarische én spectaculaire spionagecinema op. Denk aan James Bond op steroïden. Als toetje krijg je ook nog een waanzinnig grappige bijrol van Elton John!

Synopsis
Eggsy en Merlin vertrekken naar de Verenigde Staten, wanneer bij een aanslag het hoofdkwartier van de 'Kingsman' wordt verwoest. Daar aangekomen ontdekken ze een Amerikaanse variant van hun organisatie: 'Statesman'.

Story image

Ballers seizoen 4
Vanaf 13 augustus
Elke maandagnacht om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

De grootste filmster van deze planeet in één van de populairste HBO-series van het moment. Dwayne ‘The Rock’ Johnson trakteert je met Ballers op een half uurtje puur entertainment over het leven van een aantal voormalige American Footballhelden in het paradijselijke en zonovergoten Miami. Denk aan blinkende bolides, fantastische feestjes en bloedmooie babes. Work hard, play hard. Maar dan vooral het laatste.

Synopsis
Spencer en Joe storten zich op de sportwereld van Los Angeles op zoek naar nieuwe klanten en mogelijkheden.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel