Play More Highlights maart 2018

Story image

De Dag

Vanaf 26 maart het volledige seizoen in Play More in de TV-theek.

Elke minuut telt. Twee keer. ‘De Dag’ is de meest prestigieuze Vlaamse tv-reeks van het jaar. Ontsproten uit de breinen van het koppel Jonas Geirnaert (‘Neveneffecten’) en Julie Mahieu (‘De Ideale Wereld’) dropt de serie je in een zenuwslopende bankoverval. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. De sterke plot, de originele verhaalstructuur en indrukwekkende cast maken van ‘De Dag’ uitmuntend binge-materiaal.

Synopsis:
Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers.

Story image

Barry

Vanaf 26 maart, elke maandagnacht, om 4u30 op Play More Series en in Play More in de TV-theek, gelijk met de US.

Huurmoordenaar met acteerambities. De donkere komedie ‘Barry’ is een nieuwe originele voltreffer van HBO. Komiek Bill Hader haalde de mosterd voor deze serie uit een van zijn sketches voor ‘Saturday Night Live’ over een depressieve, slecht betaalde hitman. In plaats van zijn doel, een acteur, neer te leggen, sluit hij zich aan bij een toneelgezelschap – onder leiding van The Fonz! – en droomt hij van een Hollywoodcarrière. Slaagt hij erin een balans te vinden tussen deze twee totaal verschillende werelden?

Synopsis:
Een huurmoordenaar uit het Amerikaanse Middenwesten trekt naar Los Angeles en belandt er in het theatermilieu.

Story image

Mr. Mercedes

Vanaf 4 maart, marathon seizoen 1 vanaf 9u00 op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Stephen King is hot! Eén van de succesvolste schrijvers uit de geschiedenis zag onlangs een aantal van zijn populairste titels verfilmd en Hollywood heeft nu ook zijn meeste recente boekentrilogie ‘Mr. Mercedes’ in een serie gegoten. Verwacht je niet aan een horrorfest, maar een mysterieus misdaadverhaal gekruid met horrorelementen, een mysterieus sfeertje, een fantastische cast, zenuwslopende momenten, een griezelige psychopaat en de meest controversiële en gruwelijkste openingsscène ooit! Je bent gewaarschuwd!

Synopsis:
Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Story image

Alien: Covenant

Vanaf 16 maart

Het begin van de nachtmerrie! ‘De ‘Alien’-filmreeks spreekt al decennia tot de verbeelding en ‘Alien: Covenant’ voegt een nieuwe angstaanjagende en bloedstollende aflevering toe aan het machtige horrorepos. In deze sequel op ‘Prometheus’ krijg je een ‘enkeltje’ naar de hel gekruid met een stevige brok body-horror, dreigende terreur, gefilosofeer over de Grote Vragen, een onheilspellende soundtrack en een magistrale dubbelrol van Michael Fassbender. Tip: geen film om tijdens het eten te bekijken!

Synopsis:
De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet. Ze ontdekken daar een duistere gevaarlijke wereld boordevol gevaren en bedreigingen. Kunnen ze levend van de planeet ontsnappen?

Story image

Silicon Valley 5

Vanaf 26 maart, elke maandagnacht, om 4u00 op Play More Series en in Play More in de TV-theek, gelijk met de US.

De high-tech goudkoorts tiert weer welig in het vijfde seizoen van één van de beste komische series van het moment. Grote ideeën en nog grotere ego’s vechten het met elkaar uit in een nieuwe fase van de succesvolle start-up Pied Piper. Verwacht je opnieuw aan tech-drama, hilarische gags en de nieuwste collectie hoodies. De HBO-hitkomedie zag zijn vorige vier seizoenen telkens genomineerd voor een Emmy, de Oscars van de tv-series.

Synopsis:
Pied Piper is klaar om zijn start-up-identiteit van zich af te werpen en om uit te groeien tot een uit de kluiten gewassen bedrijf. Maar die groei gaat niet zonder slag of stoot. De weg naar succes is nog steeds lang en obstakelrijk.

Story image

The Big Sick

Vanaf 7 maart

De beste romcom van 2017! Samen een romantische film schrijven en maken? Romantischer dan ‘The Big Sick’ zal je niet meteen vinden. Sterkomiek Kumail Nanjiani en scenariste Emily V. Gordon baseerden deze schattige, charmante en vooral grappige romcom op hun eigen leven, inclusief het gedoe over hun afkomst, interculturele verschillen en euh … een coma. Een perfecte mix van een ingenieus scenario, topacteurs en een ongewoon liefdesverhaal dat ook het hart van de meest onromantische ziel weet te veroveren.

Synopsis:
De in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moeten ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun eeuwenoude tradities.

Story image

Billions 3

Vanaf 27 maart, elke dinsdagnacht, om 3u00 op Play More Series en in Play More in de TV-theek, gelijk met de US.

‘Power is the ultimate currency.’ Emmy en Golden Globe-winnaars Paul Giamatti en Damian Lewis schitteren in dit complexe drama over de machtsstructuren en de politieke spelletjes van de high finance-wereld in New York. ‘Billions’ is een brandend actueel en provocatief kijkstuk waarin Giamatti als sluwe districtsrechter van New York het opneemt tegen de briljante, ambitieuze ‘hedge fund’-koning Bobby ‘Axe’ Axelrod. De brutale machtsstrijd tussen deze twee kemphanen dreigt in dit derde seizoen helemaal te escaleren.

Synopsis:
Bobby Axelrod staat met zijn rug tegen de muur gedrukt dankzij Chuck Rhoades. Maar hij is niet van plan om op te geven. Axelrod is hongerig en kwaad, wat hem gevaarlijker en ambitieuzer dan ooit maakt. De oorlog tussen de twee gaat verder, intenser dan ooit.

Story image

Transformers: the Last Knight

Vanaf 24 maart

Total Bayhem! Ook de vijfde telg in de populaire ‘Transformers’-filmreeks levert hyperkinetische actie, spectaculaire robo-gevechten, waanzinnige slo-mo plaatjes en duizelingwekkende special effects op. Regisseur Michael Bay kent opnieuw geen grenzen: alles mag kapot, alles wordt opgeblazen, alles wordt waanzinnig in beeld gebracht. Op het gebied van no-nonsense actie vind je geen betere dan Michael Bay. Zelfs in slow-motion levert zijn energieke stijl nog bombastische cinema op. Een feest voor de actieliefhebber!

Synopsis:
Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. Die wil echter de aarde vernietigen. Prime moet de Autobots aanvoeren in een poging om Unicron te stoppen.

Story image

Despicable Me 3

Vanaf 17 maart

Superschurk Gru en de Minions zijn terug! De duivelse, maar ook schattige filmpersonages staan weer te trappelen voor een nieuw dolkomisch avontuur boordevol kattenkwaad, speelse streken en ondeugende initiatieven. De animatie haalt niet het niveau van Pixar, maar de spitsvondige dialogen, de schitterende personages, de leuke grapjes en een pak aaibare personages zullen ook nu weer menig filmkijker overstag doen gaan. Eén van de grootste blockbusters van 2017!

Synopsis:
Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel