Play More highlights november 2018

Play More highlights november 2018

The Greatest Showman

Vanaf 3 november
Première op 3/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Wolverine zingt en danst! Klauwen maakten van Hugh Jackman een wereldberoemde filmster, maar in ‘The Greatest Showman’ kan de Aussie eindelijk zijn ware passie delen met de wereld: zingen en dansen. Zijn optredens in de Oscarshow en de Tony Awards sloegen de wereld met verstomming. Deze musical doet er nog een schepje bovenop. Visueel spektakel, wervelende muzieknummers, wonderlijke personages – de vrouw met de baard! – en een stevige portie feelgood in een musical die de sfeer van de klassiekers oproept op de tonen van een poppy soundtrack. 

Synopsis
Een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. 

Trailer

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Vanaf 10 november
Première op 10/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Oscars, Golden Globes en BAFTA’s voor Beste Actrice en Mannelijke Bijrol. Golden Globes en BAFTA’s voor Beste Film en Scenario. ‘Three Billboards’ werd niet alleen een van de grote winnaars tijdens ‘Oscars season’, de film nestelde zich ook netjes tussen de allerbeste drama’s van de afgelopen jaar. Gespekt met stevig drama, hilarische momenten, vreemde situaties, knappe dialogen en onvergetelijke rollen van Francis McDormand en Sam Rockwell, maakte regisseur/scenarist Martin McDonagh (‘In Bruges’) een meesterlijk drama.

Synopsis
Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards een controversiële boodschap maken gericht aan de sheriff van de stad.

Trailer

Fifty Shades Freed

Vanaf 17 november
Première op 17/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Heet, heter, heetst! De bloedhete ‘Fifty Shades’-trilogie bereikt in het laatste hoofdstuk zijn ultieme climax. Luxueuze decors vormen de achtergrond voor kinky stoeipartijen, zoete fluistermomentjes, soft-erotische sofasessies, maar ook alledaagse huwelijksperikelen. Het SM-festijn is opnieuw een voltreffer voor liefhebbers van stevige torso’s, naakte lijven en de betere ondergoedlijnen. En o ja, de Red Room doet opnieuw zijn naam eer aan als ‘kamertje van plezier en pijn’! 

Synopsis
Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana's leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert.

Trailer

Story image

The Post

Vanaf 24 november
Première op 24/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

To publish or not to publish? Een drama over journalisten in de jaren 70? Dat moet een saaie bedoening zijn, niet? Vergeet het! ‘The Post' is een intrigerend thrillerdrama met momenten die regelrecht uit een spionagefilm kunnen komen. Niet alleen belicht het met de vrijheid van de pers een brandend actueel thema, de film heeft ook twee Hollywoodiconen in de hoofdrollen, een supporting cast om duimen en vingers van af te likken en niemand minder dan Steven Spielberg in de regiestoel. ‘The Post’ is vintage Hollywoodiaans topdrama en een soort van prequel op de all-time journalistenklassieker ‘All the Presidents Men’.

Synopsis
De journalisten van The Washington Post geraken tijdens de jaren 70 in het bezit van documenten die geheime info bevatten over de Vietnamoorlog. Het is aan hen om te beslissen of ze de feiten publiceren of niet.

Trailer

Story image

You Were Never Really Here

Vanaf 4 november
Première op 4/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Taxi Driver van de 21e eeuw. Waarschuwing: deze film is niet voor gevoelige kijkers. Joaquin Phoenix, een van de beste acteurs van zijn generatie, verdwijnt volledig in het getormenteerde, met littekens aangetaste lichaam van een hitman met een hamer. Samen met hem dalen we af in een gruwelijke onderwereld van waaruit hij een weggelopen meisje van politicus moet zien te redden uit de klauwen van criminelen en pedofielen. Het levert een beenharde kijkervaring op die dagenlang blijft nazinderen. Phoenix werd voor zijn vertolking uitgeroepen tot Beste Acteur op het Filmfestival van Cannes.

Synopsis
Joe is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Hij heeft het nu op zich genomen om vrouwen te redden uit de mensenhandel en de seksindustrie. Tijdens een bepaalde missie belandt hij in een web van corruptie, wraak en geweld.

Trailer

Phantom Thread

Vanaf 16 november
Première op 16/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De laatste van Daniel Day-Lewis. De beste film van deze maand op Play More? Zoek niet verder. Phantom Thread is een oogverblindend pareltje. Een meesterwerk van een fenomenaal duo – regisseur Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood) en acteur Daniel Day-Lewis (Lincoln) – met machtige plaatjes, fantastische vertolkingen, magnifieke kostuums en een prachtige soundtrack. Maar dé reden om deze film zeker niet te missen is het absolute meesterschap van Day-Lewis die op weergaloze wijze gestalte geeft aan een van de meest irritante rotzakken van het grote scherm. En o ja, ontbijten zal nooit meer hetzelfde zijn!

Synopsis
De jaren 50, Londen. Reynolds Woodcock is een vermaarde modeontwerper wiens leven op zijn kop wordt gezet door de jonge vrouw Alma, die uitgroeit tot zijn muze en geliefde.

Trailer

Story image
Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel