Play Sports ontmoet Kevin De Bruyne op de Man. City Treble Trophy Tour

Play Sports ontmoet Kevin De Bruyne op de Man. City Treble Trophy Tour

Kevin De Bruyne is in ons land! Ditmaal niet om te voetballen maar om zijn talloze fans te ontmoeten. Op woensdag 1 november tekent hij present in Muziekcentrum De Bijloke in zijn thuisstad Gent waar hij zijn fans in het kader van de Treble Trophy Tour van Manchester City ontmoet. Met de Cityzens won Kevin vorig seizoen zowel de Premier League, de FA Cup als de Champions League en neemt hij naast die 3 trofeeën ook nog de Supercup mee naar zijn thuisland. Play Sports presentator Geert De Vlieger ontvangt hem met open armen in Gent voor een uitgebreid gesprek voor een ongetwijfeld enthousiast publiek. Kaarten voor het event waren al snel uitverkocht maar Play Sports zorgt ervoor dat je op de eerste rij zit. Onze social kanalen volgen Kevin en Geert woensdag de hele tijd en beelden van het exclusief gesprek met Kevin worden getoond in de Studio LIVE uitzending rond Manchester City - Bournemouth op zaterdag 4 november om 15u30 op Play Sports 2.

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen