Play Sports pakt uit met unieke kledinglijn voor Play-offs

Play Sports pakt uit met unieke kledinglijn voor Play-offs

De ‘Quotes Collection’ zet zes topclubs in de kijker met kleurrijke designs en typerende citaten

De Play-offs in de Jupiler Pro League zijn van start gegaan! Speciaal voor de gelegenheid pakt Play Sports uit met een nieuwe campagne: zes Belgische designer-supporters van zes clubs (co-)creëerden een in het oog springende collectie. Bij elk design staat een citaat, typerend voor de club, centraal.

‘De Discussie Start Hier’, de slagzin van Play Sports, reflecteert de geanimeerde gesprekken die je het hele jaar door bij de sportzender kunt volgen. Over alle sporttakken heen streeft Play Sports ernaar om de discussie aan te wakkeren en een platform te zijn voor open debat.  

In vorige campagnes plaatste Play Sports meermaals spraakmakende citaten en stellingen in de spotlight. Nu de Jupiler Pro League zijn climax nadert, gaat Play Sports nog een stap verder met een nieuw initiatief. 

Deze keer wordt de Play Sports slagzin vrij letterlijk vertaald voor zes topclubs: samen met zes grafisch ontwerpers(én tevens supporters) werd een unieke kledingcollectie ontworpen waarbij een citaat, typerend voor hun club, centraal staat. De ‘Quotes Collection’ bestaat uit kleurrijke T-shirts en sweaters met een specifiek design van een korte, krachtige, quote.

​Voor de collectie focust Play Sports op de clubs Racing Genk, Union, Antwerp, Club Brugge, AA Gent en Anderlecht. Het ontwerp werd onder handen genomen door volgende namen:

Wie één van de limited edition items in handen wil krijgen, moet snel zijn. Via Play Sports kun je een stuk uit de ‘Quotes Collection’ winnen van de 4 Play-offs 1 ploegen: Racing Genk, Union, Antwerp en Club Brugge. De wedstrijd loopt nog tot en met zondag 7 mei.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen