Red Lions op weg naar nieuwe Wereldtitel Hockey, LIVE op Play Sports

Red Lions op weg naar nieuwe Wereldtitel Hockey, LIVE op Play Sports

Met de zonet behaalde winst van de Red Lions tegen Nederland staan onze Belgische mannen opnieuw in de finale van het WK Hockey.

In die finale treft de huidige wereldkampioen met Duitsland, een straffe tegenstander waartegen onze Belgische mannen in de poulfase 2-2 gelijk hebben gespeeld

Voor deze finalewedstrijd zet Play Sports zijn studiodeuren wagenwijd open, een half uur voor de wedstrijd ontvangt Dennis Xhaet oa Thomas Briels, Pascal Kina & Stephanie De Groof aan de studiotafel.

In de drukbezette studio zullen tevens verschillende hockeyfamilies van onze spelers in India de wedstrijd volgen.

Hockeyfanaten Floris Geerts en Manu Leroy zijn de commentatoren van dienst.

De finale van het WK Hockey, België – Duitsland, zondag 28 januari vanaf 14u LIVE op Play Sports 1

 

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen