Reis naar PLANET X in gloednieuwe VR-experience van The Park Playground

Reis naar PLANET X in gloednieuwe VR-experience van The Park Playground

Houston, we have a problem

Goed nieuws voor iedereen die ooit droomde van een ruimtereis! The Park Playground komt met een gloednieuwe virtual reality-ervaring genaamd PLANET X. Het doel van de missie? Door teamwork het energie kristal veroveren en de mensheid redden van ondergang. Wie durft?

PLANET WAT?

Je VR-set gaat aan en je wordt onmiddellijk gekatapulteerd naar een nieuwe realiteit. Onze planeet Aarde is bijna uitgeput, de energie is enorm schaars. Samen met je collega recruits ga je op zoek naar het energie kristal, een grote bron van energie die zich volgens verschillende theorieën op het mysterieuze PLANET X bevindt. Doorheen de spannende missie wordt je team uitgedaagd om allerlei opdrachten uit te voeren, om het kristal veilig mee naar huis te nemen. Uniek aan dit spel is dat de virtuele jetpacks je écht het gevoel geven dat je vliegt.

HET SUCCES VAN VIRTUAL REALITY

The Park Playground kent sinds de start van hun concept in 2018 groot succes bij jong én oud, door verwondering, actie, spanning en teamwork te combineren in 1 prachtige VR-ervaring. Kijk maar naar De Mol, K3 Piramide van Liefde, The Heist, The Hallow, NanoClash enzovoort.

The Park Playground trekt nu naar andere planeten en stelt met veel trots een nieuwe cosmic challenge voor: 

Als gloednieuwe CEO van The Park Playground, vind ik het geweldig om onmiddellijk van start te kunnen gaan met zo’n straffe experience zoals PLANET X. Bij The Park Playground leggen we de lat graag telkens iets hoger, het is dan ook onze ambitie om in de toekomst meer en meer prachtige VR-ervaringen uit te brengen. 
- Peter Vindevogel, CEO The Park Playground

PRAKTISCHE INFORMATIE

De VR-experience werd samen met The Park volledig ontworpen door Triangle Factory, een game development studio. PLANET X zal vanaf 1 juni te spelen zijn in alle locaties van The Park (Antwerpen, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Zwolle, Brussel, Den Haag, Breda en Eindhoven). Voor maar €25 tot €34.99* boek je, vanaf vandaag (23/05), een reis naar de mysterieuze planeet. Een echt koopje tegenover de reis van Elon Musk als je het ons vraagt.

* Prijzen tickets:
​Maandag - dinsdag €25
​Woensdagavond €29
​Donderdag - zondag €34.99

Je beleeft de PLANET X - experience met je eigen astronauten-team van 2 tot 8 spelers. De VR-ervaring PLANET X is een écht digitaal kunstwerk. The Park werkt er met de meest hoogstaande VR-brillen (HTC Vive Focus 3) en lokale streaming. Spelers hoeven geen rugzak meer aan waar de computerkracht vandaan komt, waardoor batterijen niet de hele tijd vervangen moeten worden. De hoogtechnologische verbindingen zorgen voor een ultrasnelle beeldverwerking zodat spelers geen enkel verlies van snelheid en nauwkeurigheid ervaren. Letterlijk en figuurlijk ruimte genoeg om alle aliens te verslaan! 

Liever VR ontdekken met een grote groep (tot 50 personen)? The Park Playground biedt ook te gekke teambuildings aan. Meer informatie via www.theparkplayground.com 

The Park nodigt je graag uit voor een proefsessie van de nieuwe VR-ervaring PLANET X. Snel je plekje reserveren? Aarzel dan niet en contacteer [email protected]

 

 

Over The Park

The Park is een ‘corporate venture’ van Telenet en 9.5 Magnitude Ventures met de missie om de toekomst van entertainment naar het grote publiek te brengen. The Park werd gelanceerd in 2018 in Antwerpen en in Nederland ging The Park een partnership aan met Vodafone. The Park is op 3 jaar tijd gegroeid naar 11 permanente locaties in België en Nederland. Sindsdien kreeg The Park al meer dan 170.000 bezoekers over de vloer. The Park biedt immersive virtual reality ervaringen en een voorbeeld van wat we ‘phygital entertainment’ noemen. Het biedt mensen een team-ervaring die op de grens tussen het fysieke en digitale leven zit. The Park investeert voortdurend in nieuwe ervaringen, die ze samen ontwikkelen met het Gentse bedrijf Triangle Factory. Ondertussen zijn er 5 verschillende free-roam VR-ervaringen. Ze zijn toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. Je kan bij The Park o.a. gaan mollenjagen in De Mol (gebaseerd op bekende TV format), gijzelaars bevrijden als een echt SWAT team in The Heist, een bom ontmantelen in NanoClash of griezelen en zombies achternazitten in The Hallow.

www.theparkplayground.com

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen