Spannende MotoGP ontknoping LIVE op Play Sports !

Spannende MotoGP ontknoping LIVE op Play Sports !

De ontknoping van het WK MotoGP seizoen 2023 is spannender dan ooit en Play Sports zet je op de eerste rij en zendt de resterende 3 wedstrijden LIVE en exclusief uit.

Met nog slechts 3 races, Maleisië, Qatar en Valencia te rijden is de tweestrijd tussen de leider Francesco Bagnaia en eerste achtervolger Jorge Martin ultra spannend. Slechts 13 punten bedraagt het verschil tussen de Italiaanse leider en de Spaanse achtervolger en dit met nog maximaal 111 punten te winnen.

Maar ook de derde in de WK-stand, de Italiaan Marco Bezzecchi is nog niet helemaal uitgeteld en heeft met 79 punten achterstand op de leider ook nog een kans op de eindoverwinning.

Ducati kan, naast de wereldtitel pakken, komende zondag ook al geschiedenis schrijven in Maleisië. Als een Ducati-rijder als eerste over de finish rijdt, dan evenaart Ducati het record van 15 overwinningen in 1 seizoen. Honda slaagde daar als laatste in maar dat is al geleden van 2003.

Er staat dus nog heel wat op het spel in een ware triple-header, commentator Jarno Boone loodst je helemaal LIVE door de spannende eindstrijd van het WK MotoGP 2023 op Play Sports.

 

Zondag 12 november, 7u00, Play Sports 1: GP Maleisië

Zondag 19 november, 18u00, Play Sports 3: GP Qatar

Zondag 26 november, 15u00, Play Sports 3: GP Valencia

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen