TADAAM stunt met #pizzakoeriersnel internet en TV in Brussel

TADAAM stunt met #pizzakoeriersnel internet en TV in Brussel

Zelfs Telenet CEO John Porter springt op de fiets voor een supersnelle TADAAM + pizza delivery!

Hoe indrukwekkend zou het zijn moest je even makkelijk internet aan huis kunnen laten leveren als een pizza? Met dat innovatieve idee klopte Stijn Lefebure twee jaar geleden aan binnen Telenet. Deze maand werd zijn pitch realiteit dankzij de nieuwe actie van TADAAM. ​ Zo krijgen Brusselaars die in het centrum wonen internet en TV binnen het uur thuis geleverd, inclusief een gratis pizza.

TADAAM is een disruptieve tv- en internetoplossing gebaseerd op mobiele technologie. De start-up krijgt alle vrijheid binnen Telenet om te experimenteren en te innoveren en doet dat onder andere door de installatie zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt voor TADAAM zijn  twee stekkers en een goede 4G dekking. Eén om de modem aan te sluiten en een andere om de TV-box aan te sluiten. Zo kan je meteen beginnen surfen of TV-kijken. De losstaande box wordt overal in België aan huis geleverd binnen de 24 uur. Uitzonderlijk gaat het nu nog een pak sneller in het centrum van Brussel, dankzij de nieuwe one-hour-delivery campagne van TADAAM.

“Toen ik twee jaar geleden het idee achter TADAAM pitchte bij John Porter (CEO Telenet), vroeg ik hem hoe geweldig het niet zou zijn om internet & TV bestellen even eenvoudig te maken als een pizza bij je thuis te krijgen. Tijdens de maand juni maken we deze wens werkelijk voor alle inwoners van het Brusselse centrum. Zij kunnen genieten van een gratis levering binnen het uur, inclusief een gratis pizza.” ​ Stijn Lefebure, Chief TADAAM


​CEO John Porter springt mee op de TADAAM-fiets

Ter aankondiging van de campagne brengt TADAAM een promovideo uit, waar Telenet graag mee de schouders onder zet. In de hoofdrol? Niemand minder dan John Porter zelf, die de (hongerige) bezorger speelt. Bekijk hier zelf het resultaat:

TV, internet & pizza - de heilige TADAAM-drievuldigheid

Tot en met 20 juni kunnen alle Brusselaars die in het centrum wonen dus tijdelijk genieten van een TADAAM-bestelling met een indrukwekkende levertijd van slechts één uur. Om het verhaal nog smakelijker te maken krijg je bij je TADAAM-bestelling ook een Otomat pizza. De actie verloopt ook volledig in lijn met de Brusselse coronamaatregelen! Zo leveren de TADAAM-fietskoeriers enkel overdag, tussen 10 en 22 uur. Om de bestelling te plaatsen hoeft de consument enkel te surfen naar www.tadaam.be/1hdelivery en de optie aan te vinken om een pizza te krijgen.

Een ding is zeker, binnen TADAAM heerst een echte innovatiecultuur en krijgt ondernemerschap veel bijval. Ook Kristien Vercruysse, Marketing Manager bij TADAAM beaamt dat: “Wie een goed idee heeft, krijgt echt de kans om het verder te ontwikkelen. Zo is ook deze 1-hour delivery campagne ontstaan uit het idee om één van onze belangrijkste proposities te stretchen en op beperkte schaal te testen. Welke plek in België is mooier dan hartje Brussel om te experimenteren?”

 

Sven Haenen
Sven Haenen Digital Communications Manager, oona.agency

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen