Team Clijsters vs Team Bertens: tennisiconen nemen het tegen elkaar op tijdens Tribute Trophy

Team Clijsters vs Team Bertens: tennisiconen nemen het tegen elkaar op tijdens Tribute Trophy

Zondag 5 juni om 13u wordt het prestigieuze Tribute Trophy tornooi live uitgezonden op Play Sports 3. Onze Lage Landen worden vertegenwoordigd door gekende én geliefde namen uit de tenniswereld.

Langs Belgische zijde starten we met girlpower. Niemand minder dan Kim Clijsters en Elise Mertens zullen hun beste strokes laten zien op het tennisveld. De wedstrijd tussen beide belooft een waar spektakel te worden. Het is hoogswaarschijnlijk één van de laatste keren dat we Kim zien verschijnen op het tennisveld. Een mooie huldiging mag dus zeker niet ontbreken.

Tennisiconen Richard Krajicek, Sjeng Schalken en Kiki Bertens zullen de Nederlandse trots verdedigen. Dit exhibitietornooi is een aanloop is naar het WTA-tornooi in Rosmalen (van 6 tot 12 juni) waar Elise Mertens, Alison Van Uytvanck en Greet Minnen aan zullen deelnemen. Ook deze wedstrijd zal live te volgen zijn op Play Sports.

Tijdens de Tribute Trophy zal er een vrouwenenkelspel, een mannenenkelspel en een gemengddubbelspel gespeeld worden. Elke partij bestaat uit één set met een tiebreak bij de stand 6-6.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen