Telenet in volle galop met Horse & Country

Telenet in volle galop met Horse & Country

Draf, kür op muziek of dressuur. Is jouw paardenjargon nog up-to-date?

Sinds 12 april is het internationale sportkanaal Horse & Country toegevoegd aan het Play Sports-pakket van Telenet. Horse & Country (H&C) is hét netwerk voor de actieve en gepassioneerde paardensport liefhebber.  

Een goed paard maakt nog geen goede ruiter, en daarom biedt H&C verschillende types content aan. Zo kan het paardensportpubliek genieten van exclusieve live verslaggeving van meer dan 100 topevenementen over de hele wereld. In masterclasses en workshops krijgt de kijker onmisbare informatie over trainingsmethoden, en in unieke ‘behind the scenes’ documentaires nemen de H&C reporters de fans mee in de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld.

Kortom: kijk live topsport en event highlights van alle olympische (paarden)disciplines, met grote Belgische ruiters als Pieter Devos, Gregory Wathelet, Olivier Philippaerts, Michèle George, …. En nog zoveel meer!

“Naast de grote sporten à la voetbal, cyclocross en Formule 1, vinden we het bij Play Sports belangrijk om ook regelmatig de schijnwerpers op andere sporten te zetten. België speelt van oudsher een vooraanstaande rol in de paardensport, getuige daarvan de bronzen medaille van de Belgische jumpingploeg op de Olympische Spelen in Tokio. We zijn dan ook verheugd dat we via het Horse & Country kanaal onze klanten kennis kunnen laten maken met de wondere wereld van paarden, ruiters en fokkers.” ​
​- Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports
België neemt een centrale plaats in binnen de Europese sportpaardensector, en we zijn verheugd dat Telenet zich aansluit bij andere toonaangevende Europese tv-operatoren die Horse & Country aanbieden aan dit gepassioneerde en waardevolle publiek!
​-Heather Killen, CEO / voorzitter Horse & Country

In Vlaanderen is Horse & Country sinds april standaard te zien op kanaal 208, in Brussel op kanaal 618.

Story image

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen