Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing als gevolg van inflatie

Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing als gevolg van inflatie

Woensdag 27 april 2022— Telenet past op 19 juni 2022 de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementskosten aan met 4,70%. Alle klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht van de aanpassing.

 

Telenet zal op 19 juni een aanpassing van 4,70% toepassen op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, digitale televisie en kabeltelevisie, mobiele en vaste telefonie. De aanpassing is een gevolg van de inflatie.

We willen altijd onze kosten en inkomsten op een goede manier beheren om de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons netwerk en onze producten en dienstverlening te kunnen blijven verbeteren. We houden daarbij steeds rekening met de huidige economische situatie. We passen onze prijzen aan als gevolg van de hoge inflatie die een impact heeft op onder andere de loonkosten en prijzen van energie en technologische apparatuur,” laat het bedrijf weten.

 

Een overzicht van prijswijzigingen is te vinden op telenet.be/nieuweprijzen.

 

Volgende tarieven blijven ongewijzigd:

  • BASE-abonnementen ​
  • Entertainmentpakketten Streamz, Streamz+, Play More, Play Sports, Play Sports Dagpas
  • Telenet Essential Internet abonnementen FIVE en TEN
  • Vaste telefonieopties en internetopties
  • Tarieven volgens verbruik buiten bundel voor zowel vaste als mobiele lijn
  • Installatie & activatiekosten

 

Telenet zal transparant communiceren naar zijn klanten. Elke klant wordt in de loop van de komende weken persoonlijk geïnformeerd.

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen