Telenet installeert Netflix op voorlaatste generatie digicorders

Telenet installeert Netflix op voorlaatste generatie digicorders

Telenet-klanten die beschikken over de voorlaatste generatie digicorders (model AD2200, zwart met witte power-toets) kunnen vanaf 23 juni Netflix kijken via hun decoder. Het gaat om zo’n 700.000 toestellen die hiervoor in aanmerking komen. De update wordt automatisch uitgerold.

Tot nu was Netflix enkel beschikbaar op de nieuwste Telenet TV box. Door softwareontwikkelingen werd het mogelijk de streamingdienst ook te integreren op de vorige generatie digicorders. Klanten krijgen hierdoor ook met deze decoders een ‘one stop shop’ voor hun televisie- en entertainmentervaring.

Klanten kunnen Netflix openen via de app ​ in het menu of door naar kanaal 600 te zappen. Alle betrokken klanten worden via mail of brief op de hoogte gebracht.  

 

 

 

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen