Telenet neemt na meer dan tien jaar afscheid van Telenet-Baloise veldritteam

Telenet neemt na meer dan tien jaar afscheid van Telenet-Baloise veldritteam

Telenet laat weten dat het zijn sponsorcontract van het veldritteam Telenet-Baloise niet zal verlengen wanneer dit afloopt eind 2020. Het bedrijf zal wel blijven investeren in uitzendrechten van veldrijden, onder andere de UCI Wereldbeker en Superprestige.

Jeroen Bronselaer, verantwoordelijke Marketing bij Telenet: “Meer dan 10 jaar zullen we een veldritploeg gesteund hebben en dat was een fantastische sportieve ervaring. Samen beleefden we mooie hoogtepunten zoals de twee wereldtitels van Zdenek Stybar, of meer recent de overwinning van Toon Aerts op het Belgisch Kampioenschap vorig seizoen. We investeerden in heel wat jong talent dat doorgroeide naar de top van de wielersport. Denk maar aan Wout Van Aert of Zdenek Stybar. In 2016 namen Sven Nys en Bob Verbeeck de ploeg over, waardoor we weten dat we het team in goeie handen achter laten. De ploeg zette grote stappen in de professionalisering van de aanpak en geldt nu als één van de modernste teams in het circuit.

We hebben echter besloten de samenwerking met de Telenet Baloise Lions na 2020 niet meer te verlengen wanneer ons contract afloopt. Voor de ploeg bleek dit ook een goed moment om hun sponsorstrategie te herzien. We willen het team, alle renners van nu en het verleden, de vele medewerkers en vrijwilligers die voor het team werken, en uiteraard ook de supporters van harte bedanken voor de  samenwerking van de voorbije jaren.

We blijven verder investeren in uitzendrechten van veldrijden met oa de UCI Wereldbeker. We zullen ook steeds kijken naar de beste manieren om zo veel mogelijk sport en sportomkadering tot bij onze klanten te brengen."

Paulien Putman
Paulien Putman Communications Manager, Oona

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen