Tom Discart nieuwe Vice President Sales bij Telenet Business

Tom Discart nieuwe Vice President Sales bij Telenet Business

Mechelen, 17 Januari 2022. ​ Vandaag startte Tom Discart als nieuwe Vice President Sales bij Telenet Business. Telenet Business focust op ICT-, media- en telecomdiensten voor KMO’s ​ en grote bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Alle sales departementen van Telenet Business zullen vanaf nu onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Tom Discart volgt Geert Degezelle op die sinds 1 september 2021 aangesteld is als Executive Vice President Telenet Business (cfr persbericht 25 augustus 2021).

Tom Discart (42) bracht het grootste deel van zijn carrière door bij Proximus. Alles samen werkte hij daar 16 jaar. Hij doorliep er verschillende functies en rollen in verkoop, ict outsourcing en innovatie. De laatste 15 maanden was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en de implementatie van Banx en Beats, twee nieuwe initiatieven als gevolg van een structureel partnership tussen Proximus en Belfius.

Zelf hecht hij veel belang aan levenslang leren. Hij is al jaren gebeten door alles wat met groei, digitalisering en technologie te maken heeft. Zo vervolledigde hij recent met succes een Executive MBA aan de Vlerick Business School waar hij de opportuniteit kreeg om eveneens een opleiding aan de University of San Francisco School of Management en aan de Fudan Universiteit in Shanghai te genieten.

Geert Degezelle, Executive Vice President Telenet Business is verheugd met de komst van Tom Discart. “Tom heeft er een lange carrière opzitten in sales & managementfuncties, zowel in afdelingen gericht op consumenten als afdelingen gericht op bedrijven. Ik ken Tom al jaren en weet dat hij altijd heel kort bij zijn klanten staat. Net die menselijke en persoonlijke touch is ook voor Telenet business cruciaal en zal een toegevoegde waarde zijn voor ons bedrijf. Tom beschikt ook over een goed strategisch inzicht in complexe deals. Hij komt nu aan het hoofd te staan van een team van 180 medewerkers. We zijn heel blij dat Tom Telenet komt versterken en ik wil hem dan ook alle succes wensen.”

Tom Discart houdt van skiën, kitesurfen en fietsen, liefst op ongerepte plekken in de wereld.

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen