Union, KRC Genk & KAA Gent zetten hun weg in Europa verder op Play

Union, KRC Genk & KAA Gent zetten hun weg in Europa verder op Play

We zitten aan speeldag 4 in de Europese voetbalcompetities, dus het gaat stilaan om de knikkers. Union klopte vorige speeldag in extremis LASK, nu donderdag volgt de return in Oostenrijk. Winnen betekent een reuzenstap richting overwinteren. LASK-Union is te volgen op Play 5 vanaf 18u20: het commentaar is van Philippe Crols en Geert De Vlieger, in de Play Sports-studio ontvangt Bart Raes Frank Boeckx en Olivier Deschacht.

In de groep van Racing Genk hebben drie ploegen vijf punten: de Limburgers hopen in Boedapest afstand te nemen van Ferencvaros, iets wat hen twee weken geleden thuis niet lukte. Ferencvaros – KRC Genk vanaf 18u40 op Play Sports 1, met commentaar van Bram Lambert.

AA Gent maakte vorige speeldag brandhout van Breidablik: benieuwd of de IJslanders in eigen huis tot meer in staat zijn dan een pijnlijke forfaitnederlaag. Breidablik - KAA Gent, vanaf 20u50 op Play Sports 1, met commentaar van Jelle Tack en met analyses in de Play-studio bij Bart Raes, Frank Boeckx en Olivier Deschacht.

Daarnaast volgen we op Play Sports 2 de moeizame heropstanding van Ajax, thuis tegen Brighton vanaf 18u40 en kijken we of Youri Tielemans en Leander Dendoncker met Aston Villa schitteren tegen AZ: afspraak om 20u55.

We sluiten de avond af met alle hoogtepunten uit Europa en Conference League in ons magazine: Dennis Xhaët loodst u erdoor om 23u05 op Play Sports 1.

 

Donderdag 9 november 2023:

Play 5, 18u20: Studio LIVE, LASK - Union

Play Sports 1, 18u40: LIVE, Ferencvaros - KRC Genk

Play Sports 2, 18u40: LIVE, Ajax - Brighton

Play Sports 1, 20u50: Studio LIVE, Breidablick - KAA Gent

Play Sports 2, 20u55: LIVE, Aston Villa - AZ

Play Sports 1, 23u05: LIVE, Europa & Conference League Highlights Magazine

 

Vrijdag 10 november 2023:

Go Play: Europa & Conference League Highlights Magazine

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen