Update Aandeleninkoop­programma 2018bis

Update Aandeleninkoop­programma 2018bis

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Brussel, 19 April 2019 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussel: TNET) maakt hierbij bepaalde informatie bekend in verband met haar inkoop van eigen aandelen, zoals voorgeschreven door artikel 207 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

In het kader van het Aandeleninkoopprogramma 2018bis, zoals bekendgemaakt op 25 juni 2018, bericht de Vennootschap vandaag dat tijdens de periode van 15 april 2019 tot en met 19 april 2019 volgende verrichtingen werden uitgevoerd via het centrale orderboek van de gereglementeerde markt van Euronext Brussel:

Story image

De Vennootschap bezit momenteel 7.983.665 eigen aandelen (vorige update: 7.923.002 eigen aandelen), hetzij 6,78% van het totaal aantal uitstaande aandelen (vorige update: 6,73%).

Alle ingekochte aandelen onder het Aandeleninkoopprogramma 2018bis (tot op heden 6.003.737 eigen aandelen) zullen in eerste instantie dienen om Telenet toe te laten haar verplichtingen na te komen ten opzichte van haar werknemers onder haar aandelenoptieplannen, waarbij het saldo boven 3,7 miljoen ingekochte aandelen zal worden vernietigd.

Deze informatie wordt ook beschikbaar gesteld op de investor relations pagina’s van onze website (investors.telenet.be) onder de sectie Aandeelhouders.

Persbericht 20190419 Press Release Share Buyback Program 2018 (NL).pdf - 460 KB

 

Financieel
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen