Van emojikoekjes tot een chocolade Fabergé-ei: bekijk nu in één ruk wat de youngsters van Junior Bake Off dit seizoen allemaal bij elkaar bakken!

Van emojikoekjes tot een chocolade Fabergé-ei: bekijk nu in één ruk wat de youngsters van Junior Bake Off dit seizoen allemaal bij elkaar bakken!

In de schaduw van het imposante Rubenskasteel in Elewijt geven opnieuw acht jonge beloftevolle bakkers het beste van zichzelf tijdens het tweede seizoen van Junior Bake Off. Kritische juryleden, een presentator vol humor, nerveuze opgewonden kandidaten en moeilijke technische proeven: alle ingrediënten zijn opnieuw aanwezig voor een boeiende reeks. Begin maar te bingewatchen, want tijdens de herfstvakantie komen alle afleveringen online. Geen excuses meer dus op druilerige novemberdagen…

Dit jaar kruisen alweer acht jonge bakkers tussen 10 en 15 jaar oud de deegrollen tijdens het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen. Plaats van de strijd is dit jaar het eeuwenoude Rubenskasteel in Elewijt. In de schaduw van dit imposante en statige slot vechten de jonge bakkers opnieuw een verbeten strijd uit. Ze hebben dan ook niet veel oog voor het indrukwekkende decor. De ene is heel opgewonden ´ik heb vlinders in de buik, maar dan niet van verliefdheid´, de andere lijkt dan weer heel cool ´ach, ik heb gewoon goed geslapen deze nacht´. Maar allemaal zullen ze straks met de nodige tegenslagen af te rekenen hebben. ´Thuis gebeurt dat dus nooit, hé´, is waarschijnlijk de vaakst gehoorde opmerking doorheen de reeks.

Story image

Dat het soms al eens mislukt, is heus niet te verwonderen. Met Regula Ysewijn en Dominique Persoone is de jury weer vriendelijk, maar erg kritisch. En dat weten de kandidaten ook.´Voor Regula zal er weer een krakske in het koekje moeten zitten, zeker?´

De opdrachten die onze kandidaten krijgen zijn niet van de poes. Zo moeten onze kandidaten dit seizoen het beste van zichzelf tonen door onder meer scones of een chocolade Fabergé-ei te fabriceren. En alsof dat nog niet genoeg is, komt in aflevering 4 ook nog eens toppatissier Roger Van Damme langs.

De moeilijke proeven leveren ook dit jaar weer spektakel-TV op. Al van in de eerste aflevering vloeien er geregeld traantjes, vliegt de boter door de tent en denderen de keukenrobotten van de toog…

Gelukkig is er Jeroom die als presentator met zijn vreemde vragen af en toe rust brengt, al vindt hij het even leuk om de proeven op gang te schieten met een revolver. Als daar maar geen gewonden van komen…

Voor wie niet kan wachten om de avonturen van onze jonge bakkers te volgen, is er goed nieuws. Tijdens de herfstvakantie kan je alle zes afleveringen bingewatchen, want vanaf 3 november komen alle episodes in 1 keer online in de Telenet TV-Theek.

'‘Junior Bake off’, ​ vanaf woensdag 3 november exclusief in de Telenet TV-theek, gratis voor alle Telenet TV-klanten

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen