Volgende ronde Europa League & Conference League op Play Sports

Volgende ronde Europa League & Conference League op Play Sports

vanaf donderdag 16 februari 2023


FC Barcelona werd genadeloos uitgeschakeld op het kampioenenbal, maar de Catalanen hopen in de Europa League op eerherstel tegen Manchester United.

Aftrap van de absolute kraker in deze Play-Off-ronde om 18u45 op Play Sports 1

Verder ambiëren o.a. ook Ajax, PSV, Monaco en Juventus een plaats bij de laatste 16. 

Daar treffen ze mogelijk Union St-Gilloise. De Brusselaars krijgen als groepswinnaar nog enkele weken rust. Het is nu al uitkijken naar welke topper ze in maart mogen ontvangen.

Om de Europese avond samen te vatten, kunt u terecht bij het magazine met alle hoogtepunten, omstreeks 23u00 op Play Sports 1.

18u45

FC Barcelona – Manchester United

Play Sports 1

18u45

Ajax – Union Berlin 

Play Sports 2

21u00

Leverkusen – Monaco

Play Sports 1

21u00

Sevilla – PSV

Play Sports 2

23u00

Europa League / Conference League Highlights

Play Sports 1

In de Conference League moet KAA Gent wel meteen aan de bak. De Buffalo's hebben met een dubbele confrontatie tegen Qarabag een lastige klip te omzeilen. Hoe de jongens van Hein het er in Baku vanaf brengen is donderdag 16 februari live te volgen op Play5 vanaf 18u20.

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen