Wanneer pakt Max Verstappen dit weekend de wereldtitel Formule 1 ?

Wanneer pakt Max Verstappen dit weekend de wereldtitel Formule 1 ?

Max Verstappen kan dit weekend voor de derde keer wereldkampioen Formule 1 worden. En dat kan zelfs op zaterdag al zo zijn. De Grote Prijs van Qatar is een Sprintraceweekend en dat betekent dat er op zaterdag ook al punten voor het kampioenschap kunnen worden verdiend. Als Verstappen zaterdag in de Sprint Race in de top zes eindigt, is de titel van hem. De enige die hem mathematisch nog kan bedreigen, is zijn ploegmaat Sergio Perez en wat hij doet in de Sprintrace wordt ook belangrijk. Als de Mexicaan niet bij de eerste vier over de streep komt, is Verstappen sowieso wereldkampioen, waar hij ook finisht. Lukt dat allemaal niet, dan heeft hij zondag nog een kans. Maar het is wel zo goed als zeker: de Nederlander zal zich in Qatar voor de derde keer op rij tot wereldkampioen kronen en zo opnieuw geschiedenis schrijven. Want dan doet hij iets wat nog maar vier andere piloten hem ooit hebben voorgedaan.

Ons F1 team zorgt ervoor dat je niets mist van de spannende ontknoping. Dennis Xhaët ontvangt Marc Goossens, Massimo Bottiglieri en Jeffrey Van Hooydonck in de studio, commentaar is van Gert Vermeersch en Sam Dejonghe.

 

Vrijdag 6 oktober:

Play Sports 1, 18u40: Studio LIVE: F1 Grote Prijs van Qatar, Kwalificaties

Zaterdag 7 oktober:

Play Sports 2, 14u55: LIVE: F1 Grote Prijs van Qatar, Sprint Shootout

Play Sports 1, 19u10: Studio LIVE: F1 Grote Prijs van Qatar, Sprint Kwalificaties

Zondag 8 oktober:

Play Sports 1, 18u40: Studio LIVE: F1 Grote Prijs van Qatar, Race

Maandag 9 oktober:

Play Sports 1, 20u00: The Paddock

The Paddock is ook te bekijken via de YouTube-pagina van Play Sports en te beluisteren via alle podcast platformen.

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen