WE STUURDEN OOK DIT JAAR WEER MASSAAL ONZE DIGITALE NIEUWJAARSWENSEN

WE STUURDEN OOK DIT JAAR WEER MASSAAL ONZE DIGITALE NIEUWJAARSWENSEN

In de oudejaarsnacht stuurden mobiele telefonieklanten op het Telenet netwerk tussen 20u00 en 8u00 in totaal 3.842.174 sms’jes en verbruikten ze 168.037 GB data.

Sms en toepassingen als WhatsApp blijven een zeer populaire manier om kerst- en nieuwjaarswensen over te maken. Traditiegetrouw verwachtte Telenet dan ook heel wat sms- en dataverkeer.

In totaal stuurden de mobiele telefonieklanten op het Telenet-netwerk 3.842.174 sms’en. Dat was 11,11% minder dan vorig jaar (4,31 miljoen sms’en in 2021).  Het SMS-verkeer piekte exact om 00:00 uur.

Ook het mobiele dataverkeer verliep vlekkeloos. Klanten verstuurden massaal hun nieuwjaarswensen via toepassingen als WhatsApp en Facebook, goed voor 168.037 GB aan data of een stijging van 67,57% (100.277 GB in 2021).

Contacteer ons
Stefan Coenjaerts Director Corporate Communications, Telenet
Stefan Coenjaerts Director Corporate Communications, Telenet
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen