WK Rugby LIVE op Play Sports !

WK Rugby LIVE op Play Sports !

Vier jaar geleden kroonde Zuid-Afrika zich tot wereldkampioen rugby. De Springboks waren de verdiende winnaar van een fantastisch tornooi in Japan. Maar op vrijdag 8 september is die triomf helemaal vergeten, want dan begint de strijd om de hoogste eer in het rugby opnieuw, deze keer in Frankrijk.

Het belooft de spannendste en meest fascinerende editie van het wereldkampioenschap rugby ooit te worden. De openingswedstrijd tussen topfavorieten Frankrijk en Nieuw-Zeeland is al meteen een finale waard. Andere grote kanshebbers op de eindoverwinning zijn Ierland en Zuid-Afrika, maar het wordt tijdens deze editie niet alleen uitkijken naar de zwaargewichten. Landen als Fiji, Georgië, Samoa en Italië zullen hun uiterste best doen om de gevestigde waarden het vuur aan de schenen te leggen met aantrekkelijk en aanvallend rugby. ​

Het wordt een onvoorspelbaar tornooi met een waanzinnige beleving, een feest van tackles, offloads en tries. Thomas Liekens gidst je door het hele WK, absoluut niet te missen dus!

Het WK Rugby vanaf 8 september tot de finale op 28 oktober LIVE op Play Sports.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen