World Padel Tour viert 10de verjaardag bij Play Sports

World Padel Tour viert 10de verjaardag bij Play Sports

Padel van het hoogste niveau beleef je ook dit jaar op Play Sports.

Toppers als Alejandro Galan, Juan Lebron, Alejandra Salazar en Gemma Triay schitteren op je scherm tijdens 24 toernooien in 14 verschillende ​ landen. Daarmee wordt het 10de seizoen van de World Padel Tour meteen het meest internationale uit zijn bestaan.

De grootste padelcompetitie ter wereld start zijn jubileumseizoen in het laatste weekend van februari in Abu Dhabi en komt eind april voor het tweede jaar op een rij ook naar ons land, met de manche in Brussel. De climax van deze tiende jaargang vindt midden december plaats met de Masters Final in Barcelona.  

World Padel Tour LIVE op Play Sports met commentaar van Sabine Appelmans:

Zondag 26 februari, Play Sports 3 :

15u00

Abu Dhabi Master

finale dames

17u00

Abu Dhabi Master

finale heren

 

Niet voor publicatie:

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0OUJFISrKzc"
​ title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer;
​autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope;
​picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen